Become Legend. Απίθανο live-action trailer για το Destiny!

06 Σεπτεμβρίου 2014


Απέχουμε ελάχιστα από την πολυαναμενόμενη «Destiny Day» (9/9) και η Activision θέλησε να μας τρελάνει ακόμη περισσότερο με τον τίτλο που αδιαμφισβήτητα θα αποτελέσει το απόλυτο blockbuster της φετινής χρονιάς, με την
κυκλοφορία ενός πραγματικά απίθανουlive-action trailer με την ονομασία Become Legend. Η Activision ένωσε τις δυνάμεις της με την διαφημιστική εταιρεία 72andSunny, με στόχο να δημιουργήσουν ένα εκπληκτικής ποιότητας trailer για το Destiny που σίγουρα ξεχωρίζει για τα υψηλά production valuesτου!
 Become Legend_Destiny
Το Become Legend trailer πρόκειται για μία δημιουργία του διάσημου σκηνοθέτη Joseph Kosinski, o οποίος έχει συνδέσει το όνομα του με τα καταπληκτικά TRON: Legacy και Oblivionκαι το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό. Στο live-action Become Legend παρακολουθούμε μία ομάδα από Guardians να δίνουν δυνατές μάχες και να ταξιδεύουν στους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Υπό τους ήχους μάλιστα του «Immigrant Song» των Led Zeppelin, το εν λόγω trailer είναι από τα καλύτερα που έχουμε δει ποτέ και αποτελεί ένα ακόμη δείγμα για το πόσο «τεράστια» παραγωγή είναι το Destiny! Παρακολουθήστε το trailer και είμαστε βέβαιοι ότι μόλις το δείτε θα σκεφτείτε και εσείς ότι πρέπει ΟΠΩΔΗΠΟΤΕ να γυριστεί μία κινηματογραφική ταινία Destiny!
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger