Νέα διαρροή γυμνών φωτογραφιών από celebrities

22 Σεπτεμβρίου 2014

Νέο "κύμα" γυμνών φωτογραφιών από celebrities ανέβηκε στο 4chan και το Reddit το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, γρήγορα ωστόσο αφαιρέθηκαν από τα δημοφιλή sites. "Θύμα"των hackers έπεσε, για ακόμη μία φορά,
η Jennifer Lawrence"πρωταγωνίστρια" και της προηγούμενης διαρροής, καθώς και άλλες "σταρ", όπως η Kim Kardashian και η Vanessa Hudgens.


Η σύνδεση των προηγούμενων διαρροών με το iCloud της Apple, είχε οδηγήσει την εταιρεία να ερευνήσει την υπόθεση, αλλά και να κάνει κάποιες αλλαγές στην υπηρεσία της, προειδοποιώντας τους χρήστες όταν ο λογαριασμός τους είναι προσβάσιμος από μία νέα συσκευή ή όταν υπάρχει προσπάθεια αλλαγής κωδικού.
Οι hackers, ωστόσο, φαίνεται να έχουν εξασφαλίσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από celebrities, με μία λίστα 101 ατόμων να έχει σταλεί στο 4chan αμέσως μετά την πρώτη διαρροή, περιλαμβάνοντας πολλά ονόματα... Την υπόθεση συνεχίζει να ερευνά το FBI, χωρίς να έχει καταλήξει σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα για το πώς προήλθαν οι διαρροές, με την Apple, παρά τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας που έλαβε, να επιμένει ότι δεν έχει ευθύνη για κάποια από αυτές.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger