«Τέρμα» στο διαβάστηκε στο Facebook και για τα κινητά με το Privy Chat!

22 Σεπτεμβρίου 2014

Και από τότε που βγήκε το διαβάστηκε στο facebook δεν έχουμε βρει ηρεμία. Και πόσο μάλλον όταν βλέπουμε κάποια μηνύματα από το κινητό μας την ώρα μάλιστα που βιαζόμαστε. Οπότε για κανένα λόγο δεν απαντάμε εκείνη την ώρα αφήνοντας τον άλλον να νομίζει ότι τον
γράφουμε! Για να αποφύγουμε λοιπόν τέτοιες καταστάσεις σας είχαμε γράψει πως με την απλή εγκατάσταση ενός add-on επέκτασης στο Google Chrome (firefox εδώ) μπορούμε να ελέγχουμε πότε κάποιος μπορεί να βλέπει αν έχουμε διαβάσει το μήνυμα που μας έχει στείλει...η ακόμα και τη λειτουργία "typing". Για τα κινητά δεν είχαμε βρει κάτι εξίσου "εμπειρικό" μέχρι σήμερα για το οποίο σας γράφουμε και το άρθρο.

Και για να μην τα πολυλογούμε το παραπάνω πρόβλημα έρχεται να λύσει η εφαρμογή εν ονόματι Privy Chat. Έχει κυκλοφορήσει (προς το παρόν) για Android ενώ ένας απλός χρήστης το μόνο που έχει να κάνει είναι εγκατάσταση και σύνδεση της εφαρμογής με το Facebook προφίλ του. Από εκεί και πέρα μπορεί να διαβάζει κανονικά τα μηνύματα του χωρίς όμως να στέλνεται η ένδειξη "διαβάστηκε" στους φίλους που του έστειλαν το μήνυμα ενώ υπάρχει δυνατότητα και για αποστολή μηνύματος μέσω αυτής.

Τέλος... μια πρόσθετη λειτουργία του Privy Chat είναι το ότι μπορεί κανείς να δει ποιοι φίλοι του βρίσκονται Online ακόμα και αν ο ίδιος βρίσκεται Offline. Αναμένουμε ίδια εφαρμογή και για τις iOS συσκευές...

Πηγή: LifeHacker
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger