Νέες εικόνες που διέρρευσαν δείχνουν το ανανεωμένο desktop των Windows 9

11 Σεπτεμβρίου 2014

Αν και έχουμε δει εικόνες από τα Windows 9 που διέρρευσαν, αυτή τη φορά έχουμε τη δυνατότητα να δούμε καλύτερα το τρόπο που θα μεταμορφωθεί το περιβάλλον χρήσης της επερχόμενης έκδοσης των Windows, χάρη σε μία νέα διαρροή.
Οι Γερμανικές ιστοσελίδες Computer Base και WinFuture δημοσίευσαν 20 εικόνες από την έκδοση Windows Technical Preview που αναμένεται να διατεθεί στις 30 Σεπτεμβρίου ή το αργότερο στις αρχές τους επόμενου μήνα. Τα νέα screenshots αποκαλύπτουν τη μορφή του νέου Start Menu καθώς και ορισμένες αλλαγές στη μπάρα εργασιών.

Παρατηρούμε επίσης ένα νέο πλήκτρο αναζήτησης, δίπλα στο πλήκτρο Start, μαζί με ένα πλήκτρο που μάλλον αφορά στο χαρακτηριστικό με τα εικονικά desktops. Σύμφωνα με τις εικόνες, η επιλογή ανάμεσα στα virtual desktops είναι μία ιδιαίτερα απλή διαδικασία.

Στο desktop και σε διάφορες περιοχές μπορείτε να δείτε ανοιχτές "μοντέρνες" εφαρμογές ενώ όλα τα εικονίδια ακολουθούν τον σύγχρονο σχεδιασμό του Modern UI (πρώην Metro).

Παρατηρούμε επίσης ένα νέο χαρακτηριστικό που μοιάζει με Κέντρο Ειδοποιήσεων, και οι χρήστες μπορούν να προσεγγίσουν από τη περιοχή του system tray. Δείτε μερικές από τις εικόνες που διέρρευσαν παρακάτω. Αν θέλετε να τις δείτε όλες πατήστε εδώ.


Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

 Site: The Verge via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger