Εξύψωση, ο νέος χάρτης του League of Legends!

11 Σεπτεμβρίου 2014

Το νέο mode του League of Legends μόλις ανέβηκε στο παιχνίδι. Η λεγόμενη Εξύψωση (από το Ascension) είναι ουσιαστικά η Κρυστάλλινη Ουλή, αλλά με κάποιες διαφορές.
Ολόκληρος ο κυκλικός χάρτης είναι καλυμμένος με άμμο, κάνοντας δύσκολη την
ορατότητα. Δεν υπάρχουν minions. Τα πέντε σημεία (ορυχείο, νεκροταφείο, κτλ), δεν έχουν πύργους άμυνας, ούτε μπορείτε να τα κατακτήσετε. Εξυπηρετούν μόνο ως σημεία τηλεμεταφοράς στα οποία μεταφέρεστε με το ειδικό αντίκειμενο (βρίσκεται στη θέση με το hotkey 4 για γρήγορη χρήση). Κάθε ομάδα έχει δικά της τα δύο κοντινά σημεία τηλεμεταφοράς, ενώ αυτό που βρίσκεται στο πάνω μέρος, το μοιράζονται και οι δύο. Στο κέντρο του χάρτη λοιπόν, εμφανίζεται ανά διαστήματα ο εξυψωμένος Ζέραθ. Ο παίκτης που θα αποτελειώσει με το τελικό χτύπημα τον Ζέραθ, γίνεται εξυψωμένος, κάτι που δίνει στην ομάδα του ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα. Το buff δίνει στον παίκτη αυξημένη ζημιά και ικανότητα μαγείας, αντοχή, διείσδυση μαγείας και θωράκισης, μειωμένο cooldown. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν επωφελείται κανονικά από heal/regen (όλες οι θεραπείες λειτουργούν στο 50%), ενώ είναι ορατός από τους αντιπάλους σε όλο τον χάρτη.
Η πρώτη ομάδα που θα φτάσει στους 200 πόντους κερδίζει. Κερδίζετε πόντους με τον εξής τρόπο:
1 πόντο για κάθε ήρωα που εκτελείτε 
2 πόντους για κάθε ήρωα που εκτελείτε, αν είστε εξυψωμένος
3 πόντους για κάθε ανάσυρση ενός κειμηλίου (βρίσκονται τρια στον χάρτη που εμφανίζονται συχνά)
5 πόντους αν εξοντώσετε τον αντίπαλο ήρωα που έχει εξυψωθεί
Καλό είναι να μένετε μαζεμένοι, σε ομάδα. Αν υπάρχει αντίπαλος που έχει εξυψωθεί, καλό είναι να τον σημαδέψετε οργανωμένα και να μην τον αφήνετε να παίρνει kills (μην ξεχνάτε, κερδίζει δύο πόντους όσο είναι φουσκωμένος, όχι έναν!). Σημειώστε ότι υπάρχουν νέα αντικείμενα στο μαγαζί. Αν κερδίσετε μία, τρεις και πέντε φορές στην Εξύψωση, θα αποκτήσετε αποκλειστικά εικονίδια της Σουρίμα. Υπάρχει κι ένα ειδικό challenge που δίνει το σήμα Απόλυτης Εξύψωσης: αν νικήσετε κάνοντας τουλάχιστον μια Εξύψωση, ενώ η αντίπαλη ομάδα δεν έχει κάνει καμία, θα πάρετε αυτό το συλλεκτικό σήμα.
Περισσότερες πληροφορίες για το νέο κεφάλαιο της Σουρίμα του League of Legends μπορείτε να βρείτε στην αντίστοιχη σελίδα, αλλά εμείς προτείνουμε απλά να μπείτε στο παιχνίδι και να ρίξετε μια πρώτη ματιά στην Εξύψωση…τα λέμε μέσα!

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger