Τι δουλειά έχει ένας... μπλε δεινόσαυρος στο Facebook account μας;

08 Σεπτεμβρίου 2014

Ένα χαριτωμένο... μπλε δεινοσαυράκι επιστρατεύει το Facebook, ώστε να βοηθήσει τους χρήστες του στην κατανόηση των ρυθμίσεων των προσωπικών δεδομένων τους, αλλά και την καλύτερη αξιοποίησή τους.

Η λειτουργία Privacy Checkup, με "μασκότ" το μπλε δεινόσαυρο που βλέπετε στη φωτογραφία, θα σας πάρει ένα με δύο λεπτά να ολοκληρωθεί και, για μία ακόμη φορά, θα σας γυρίσει... "back to the basics"...
Ποιος μπορεί να δει τα posts σας, ποιες εφαρμογές έχουν πρόσβαση στο λογαριασμό σας, ποιος μπορεί να δει τις πληροφορίες του profile σας.
Το Privacy Checkup έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του την περασμένη άνοιξη όταν και δοκιμάστηκε σε μία μικρή ομάδα χρηστών, τώρα ωστόσο μπορεί να το δει ο καθένας.
blue-dinosaur-facebook3
Βέβαια, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι δεν περιλαμβάνει όλου του τύπου τις ρυθμίσεις που μπορείτε να κάνετε, καθώς κάποιες ακόμη παραμένουν "βαθιά κρυμμένες" μέσα στο μενού των settings του Facebook.
Παρ' όλα αυτά, ο μπλε δεινόσαυρος κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει σε κάποιες βασικές επιλογές, ειδικότερα χρήστες που δεν είναι απόλυτα εξοικειωμένοι με όλα αυτά. Δείτε το video για περισσότερα...

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger