H Riot «ξαναγράφει» τo League of Legends!

08 Σεπτεμβρίου 2014


Το League of Legends παραδοσιακά, δεν έδινε και μεγάλη σημασία στο lore του παιχνιδιού. Υπάρχουν κάποιες βασικές πληροφορίες για τους ήρωες, κάποιες βιογραφίες, μια γεωγραφία με πόλεις που μάχονται και κάποιοι βασικοί χαρακτήρες. Σε καμία
περίπτωση όμως δεν θα μπορούσε να φτάσει την πολύπλοκη αφήγηση, τις προσωπικότητες, τις ιστορίες που έχουν άλλα settings όπως το Warcraft, τα Warhammer, τα Forgotten Realms. H Riot αποφάσισε να το αλλάξει αυτό, σε μια απόπειρα να ανοίξει τους λογοτεχνικούς και δημιουργικούς ορίζοντες του παιχνιδιού, μέσα από «διαφορετικά μέση αφήγησης». Σκοπός είναι να υπάρχει μεγαλύτερη συνοχή στις βιογραφίες των ηρώων, χώρος για δημιουργική αφήγηση και ανανέωση στους χάρτες, στους ήρωες και στα skins. 
Ο Tommy Gnox της Riot μέσα από το blog του σχολίασε σχετικά με το… reboot: «Όλα αυτά σημαίνουν ότι ήταν ανούσιες οι παλιότερες προσπάθειές μας να στήσουμε ιστορίες, όπως τα Journal of Justice και League Judgments; Σίγουρα όχι. Συχνά επισκεπτόμαστε παλιά βιβλία, ταινίες, σειρές και κόμικ, που αν και τα έχουν ξεπεράσει οι πρόσφατες μορφές τους, εξακολουθούν να μας διασκεδάζουν. Έτσι και το αρχικό lore του LoL παραμένει κάτι που εκτιμούμε, γιατί είναι κομμάτι της ιστορίας του. Από τα κόμικ μέχρι τη λογοτεχνία, η εξερεύνηση του ίδιου χώρου, αλλά με διαφορετικούς τρόπους, είναι αναπόσπαστο μέρος στην αφήγηση μιας ιστορίας».
Εμείς απλά να ευχηθούμε «καλό reboot» στην Riot- ελπίζουμε να μην χαλάσει κάτι που δεν είναι σπασμένο!
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger