Galaxy S5 και Note 4 αναβαθμίζονται σε Android L από αρχές Δεκεμβρίου; (φήμες)

21 Σεπτεμβρίου 2014

O Άγιος Βασίλης φέτος φορώντας την στολή του πράσινου γνωστού Android ρομπότ της Google, φαίνεται πως θα κάνει ένα μεγάλο δώρο σε όλους τους κατόχους των Samsung Galaxy S5 και Samsung Galaxy Note 4. Ποιό είναι αυτό; Μα το ότι φαίνεται πως θα είναι
από τα πρώτα μη-Nexus smartphone που θα αναβαθμιστούν σε Android L αλλά το πότε προγραμματίζεται αυτό δεν το ξέρουμε. Η Google, βάση των δηλώσεών της στο Google I/O που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο, ανακοίνωσε ότι η τελευταία έκδοση του Android που αναφέρεται ως Android L θα κυκλοφορήσει πριν το τέλος του τρέχοντος έτους, αλλά ποιες συσκευές και πότε θα λάβουν την ενημέρωση είναι στοιχεία που παραμένουν άγνωστα σε εμάς.

Και παρόλο που ακόμη δεν γνωρίζουμε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του Android L, φαίνεται ότι η Samsung εργάζεται ήδη για να φέρει το update πιο σύντομα απ ότι μας έχει συνηθίσει. Αυτό φυσικά μπορεί να σχετίζεται με τον ανταγωνισμό καθώς πέρσι με το Android 4.4 KitKat HTC και Motorola ήταν πολύ πιο γρήγορες από τη Samsung. Μάλιστα η Motorola έχει πει ότι θα είναι έτοιμη για την διάθεση νέων αναβαθμίσεων εντός 90 ημερών αφότου λάβουν τον πηγαίο κώδικα από την Google. 

H Samsung λοιπόν δεν θέλει να μείνει πίσω στην μάχη των αναβαθμίσεων, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι να παρέχει έγκαιρα κάθε νέα ενημέρωση λογισμικού για Android smartphones και μάλλον πράττει τα δέοντα. 

Όσο για παλαιότερες συσκευές όπως τα Samsung Galaxy S4 και Samsung Galaxy Note 3 δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για το πότε θα πάνε σε Android L, όμως δεν θα εκπλαγούμε να τις δούμε με την νέα έκδοση από τον προσεχές έτος. 

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger