Η Google απαιτεί έως και 20 εφαρμογές της να είναι προ-εγκατεστημένες στις συσκευές Android

27 Σεπτεμβρίου 2014

Σύμφωνα με πληροφορίες του The Information, η Google απαιτεί από τους κατασκευαστές συσκευών που βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα Android, να έχουν περισσότερες δικές της εφαρμογές προ-εγκατεστημένες.
Η ιστοσελίδα The Information είχε πρόσβαση σε εμπιστευτικές πληροφορίες και συμβόλαια μεταξύ της Google και κατασκευαστών συσκευών Android, επιβεβαιώνοντας την επερχόμενη αλλαγή στις συμβάσεις. Σύμφωνα με την αναφορά της ιστοσελίδας, η Google θα απαιτεί έως και 20 από τις εφαρμογές της να είναι προ-εγκατεστημένες. Αυτή τη περίοδο ο αριθμός των εφαρμογών βρίσκεται λίγο κάτω από τις 10. Επιπλέον, η Google απαιτεί οι εφαρμογές της να βρίσκονται στη home screen ή σε ένα φάκελο σε εμφανές σημείο, στην αρχική οθόνη κάθε συσκευής. Το ίδιο θέλει και για το πεδίο αναζήτησης, Google Search.

Η λίστα των κατασκευαστών στα συμβόλαια της Google, στα οποία είχε πρόσβαση το The Information περιλαμβάνει τους κατασκευαστές Samsung, HTC και Huawei μεταξύ άλλων.

Η αλλαγή στη πολιτική της Google που αφορά στις δικές της εφαρμογές Android, σχετίζεται με την ολοένα και αυξανόμενη σπουδαιότητα του OS, ως παράγοντας εσόδων για την εταιρεία. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της Google, αποτελούν εξίσου βασικές γεννήτριες εσόδων.

 Site: GSMArena
 Site: The Information via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger