HTC Οne (M8) EYE: Παρουσιάζεται επίσημα τον Oκτώβριο με Duo Camera 13 Megapixel

27 Σεπτεμβρίου 2014

Η HTC έχει πειραματιστεί τον τελευταίο καιρό με διάφορα τεχνάσματα όσον αφορά την τεχνολογία της camera. Πρώτα είδαμε να προσαρμόζει στο One (M7) μια camera τεχνολογίας Ultrapixel, αργότερα στο επόμενο μοντέλο, το One (M8) είχε την ίδια κάμερα των 4 Megapixel μόνο
που προστέθηκε και μια δεύτερη επιπρόσθετη για να δώσει πληροφορία βάθους στο φακό. Τώρα οι φήμες θέλουν την HTC να είναι πιο έτοιμη από ποτέ να εγκαταλείψει την 4 Megapixel camera του HTC One M8 για χάρη μιας άλλης «κοινής» camera στα 13 Megapixel. Αφήνει την «πατέντα» της τεχνολογίας των Ultrapixel και ετοιμάζει να εφοδιάσει το νέο της HTC Οne (M8) με Duo κάμερα που θα έχει περισσότερα Megapixel και αυτό θα το δούμε να πραγματοποιείται τον επόμενο μήνα. Παρόμοια σύστημα με υψηλότερους αισθητήρες, έχει εφαρμόσει η εταιρεία σε συσκευές της όπως το E8 και Butterfly 2. Εν μέρει πίσω θα φέρει και πάλι δύο cameras, μόνο που θα είναι πιο ισχυρές και θα λαμβάνουν περισσότερο φως. 

Θεωρώντας ότι οι φήμες είναι αληθινές πέρα για πέρα, τότε η συσκευή θα έρθει τον επόμενο μήνα εκτός από την αναβαθμισμένη camera και με την νέα έκδοση Android 4.4.4 συνδυαστικά με το Sense 6. Ελλιπείς είναι οι πληροφορίες για την λίστα με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής. 

[via] - [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger