Μεταμορφώστε τη δημιουργία νέας καρτέλας στον Google Chrome

20 Σεπτεμβρίου 2014Αν είστε από αυτούς μου χρησιμοποιείτε κατά το browsing στο Internet συχνά τις καρτέλες (tabs) στον Google Chrome, δείτε μερικά χρήσιμα extensions που θα σας βοηθήσουν αρκετά.

Υπάρχουν αρκετά extensions για το άνοιγμα νέας καρτέλας κι εμείς συγκεντρώσαμε τα 5 καλύτερα, που συνδυάζουν αρκετές χρήσιμες δυνατότητες.

CurrentlyΤο Currently είναι ένα extension με μίνιμαλ εμφάνιση, το οποίο φροντίζει να εμφανίζει κατά το άνοιγμα νέας καρτέλας, χρήσιμες πληροφορίες, όπως είναι η ώρα, η ημερομηνία και ο καιρός. Επίσης διαθέτει αρκετές παραμετροποιηήσεις, λειτουργικές, αλλά και αισθητικές.

Quick StartΜε το Quick Start εμφανίζει σε μικρά κουτάκια τα sites που επισκέπτεστε περισσότερο, όπως κάνει και ο Chrome, αλλά με δυνατότητα προσθήκης άλλων sites ή επεξεργασίας των ήδη προτεινόμενων.

OneFeedΤο OneFeed είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον extension που φροντίζει να μετατρέψει το "New Tab" σε ένα social περιβάλλον με τις ενημερώσεις από τα Facebook, Twitter, Instagram, Gmail και άλλες υπηρεσίες που θα επιλέξει ο χρήστης.

Ultimate New TabΤο Ultimate New Tab δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να έχει συγκεντρωμένα και τακτοποιημένα σε μία σελίδα, τα sites που επισκέπτεται συχνότερα, τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί, καθώς και τα bookmarks και το ιστορικό του Google Chrome.

Home New Tab PageΤο Home New Tab Page είναι ένας συνδυασμός των παραπάνω extensions Ultimate New Tab και OneFeed, συγκεντρώνοντας σε μία σελίδα, τα sites και τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί περισσότερο ο χρήστης, μαζί με updates από τα κοινωνικά δίκτυα που έχει επιλέξει και όλα αυτά σε ένα ωραίο περιβάλλον.

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger