Επίσημο ντεμπούτο για το Samsung Galaxy Mega 2 στην Ασία

20 Σεπτεμβρίου 2014

Αν και είναι διαθέσιμο ανεπίσημα στη Ταϊλάνδη και στη Μαλαισία από το περασμένο μήνα, για περίπου $400, μόλις πρόσφατα η Samsung έδωσε στη δημοσιότητα επίσημες φωτογραφίες καθώς και τις προδιαγραφές του Samsung Galaxy Mega 2, που έρχεται να "αντικαταστήσει" τα
Galaxy Mega 6.3 και Mega 5.8.
Το Samsung Galaxy Mega 2 (SM-G750F) διαθέτει οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης 720 x 1280 pixels και οι διαστάσεις του είναι 163.6 x 84.9 x 8.6 χιλιοστά, οπότε είναι ένα αρκετά μεγάλο smartphone. Διαθέτει εμπρόσθια κάμερα 2.1 Megapixels ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει κάμερα με αισθητήρα 8.0 Megapixels -για 1080p video- που συνοδεύεται από LED flash.

Στο εσωτερικό διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή με συχνότητα λειτουργίας 1.5GHz (υπάρχει πιθανότητα να είναι ο Exynos 4415, ωστόσο η εταιρεία δεν έχει διευκρινήσει το SoC), 1.5GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου που επεκετείνεται με τη χρήση κάρτας μνήμης microSD. Διαθέτει WiFi 802.11a/b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS (A-GPS, Glonass), NFC και υποστηρίζει 4G LTE δίκτυα.

Η συσκευή "τρέχει" Android 4.4 KitKat και προσφέρει τα περισσότερα από τα νέα χαρακτηριστικά του νέου TouchWiz UX της Samsung, συμπεριλαμβανομένου του Ultra Power Saving Mode καθώς και one-hand operation mode. Αν και η εταιρεία δεν ξεκαθαρίζει αν θα κυκλοφορήσει και σε άλλες περιοχές όπως στις ΗΠΑ ή στην Ευρώπη, λογικά αυτό αναμένεται να γίνει το ερχόμενο διάστημα.


Δημοσιευμένη Εικόνα

 Site: PhoneArena via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger