iOS 8: Τips and tricks μόνο για τα νέα iPhones [HOW TO]

14 Σεπτεμβρίου 2014

H πιο σημαντική υπηρεσία που ενσωματώθηκε στο iOS 8 είναι το σύστημα mobile πληρωμών με το όνομα Apple Pay. Η υπηρεσία αυτή θα σας επιτρέψει ως σε χρήστες iPhone 6 και iPhone 6 Plus, να τοποθετήσετε τη συσκευή σας κοντά σε ένα σύστημα beacon και να
επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας με τον ασθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID, ώστε να ολοκληρώσετε την αγορά σας/πληρωμή. Το σύστημα αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες πληρωμής στο Passbook, χωρίς όμως την αποθήκευση των αριθμών των πιστωτικών καρτών. Αντ΄αυτού δημιουργεί μοναδικά αναγνωριστικά της συσκευής για κάθε κάρτα, συμπεριλαμβανομένων των καρτών που έχετε είδη εισάγει στο λογαριασμό σας στο iTunes,

Για τους υπόλοιπους χρήστες iPhone η λειτουργικότητα του ApplePay θα είναι περιορισμένη. Ενώ το hardware της συσκευής δεν θα επιτρέψει NFC-powered πληρωμές, θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το σύστημα Apple Pay ώστε να κάνουν τις πληρωμές για μια ολόκληρη σειρά εφαρμογών, και καταστημάτων όπως Disney και Whole Foods καθώς και στα καταστήματα της Apple. Σε περίπτωση απώλειας της συσκευής σας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το ApplePay μέσα από την γνωστή υπηρεσία Find my iPhone.

Νέα χαρακτηριστικά πλοήγησης θα συναντήσετε στα iPhone με τη μεγαλύτερη οθόνη όπως το iPhone 6 και το iPhone 6 plus. Θα σας επιτρέψουν εύκολο να συνυπάρξετε με το νέο λειτουργικό iOS 8. To πιο αξιοσημείωτο από αυτά είναι η οριζόντια διάταξη της αρχικής οθόνη που επιτρέπει ομαλότερη διαχείριση των εφαρμογών. Στο μεγαλύτερο μέγεθος iPhone 6 plus θα συναντήσετε τη λειτουργία two panel navigation και μερικά ακόμη tweaks όπως την εμφάνιση avatars δίπλα από το κείμενο στην εφαρμογή Μηνύματα.


Ένα επιπλέον gesture στο iOS 8 με το όνομα Reachability, είναι πράγματι ιδιαίτερα χρήσιμο. Μέ διπλό πάτημα του πλήκτρου Home Button, ολόκληρη η οθόνη γλιστρά προς τα κάτω έτσι ώστε να μπορείτε να φτάνετε εύκολα το περιεχόμενο στο πάνω μέρος της οθόνης με το ένα χέρι. Ο νέος Μ8 συνεπεξεργαστής ανίχνευσης κίνησης και το βαρόμετρο στο iPhone 6 προδίδει τη συλλογή περισσοτέρων πληροφοριών των κινήσεών σας όσο αφορά τις αποστάσεις. Αυτό σημαίνει πως το iPhone 6 γνωρίζει τι απόσταση έχετε περπατήσει, καθώς και την κλήση της. Ο M8 γνωρίζει επίσης αν τρέχετε, κάνετε ποδηλασία, ανεβαίνετε μία σκάλα ή οτιδήποτε άλλο.

Όλα αυτά τα νέα χαρακτηριστικά είναι ειδικά σχεδιασμένα για τους χρήστες iPhone 6, οπότε χρήστες παλαιότερων συσκευών δεν θα έχουν πρόσβαση.

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger