Sony: Τέλος τα update σε Xperia M, L, C και SP

14 Σεπτεμβρίου 2014

Δυσάρεστα τα νέα για μερικούς ιδιοκτήτες Xperia smartphones, αφού η Sony αποφάσισε να σταματήσει την υποστήριξη σε τέσσερις από τις συσκευές της που κυκλοφόρησαν πριν από έναν μόλις χρόνο: στα Sony Xperia M (και M Dual), Xperia L, Xperia C και Xperia SP τα
οποία θα παραμείνουν ως έχουν, δηλαδή στο Android 4.3 Jelly Bean χωρίς να «δουν» άλλο update. To Xperia L θα μείνει πολύ πιο πίσω, στο Android 4.2 με το οποίο και κυκλοφόρησε πέρσι τέτοια περίοδο. Όλα τα μοντέλα έχουν 1 GB RAM και 2 Krait πυρήνες, ωστόσο δεν θα δεχτούν νέο update σε KitKat.

Πραγματική ειρωνία η είδηση αυτή εάν σκεφτούμε ότι λίγες μέρες νωρίτερα η Sony γεμάτη ενθουσιασμό ανακοίνωσε ότι αρκετές συσκευές της οικογενείας Xperia Z έχουν να παίρνουν νέα ενημέρωση, το Android 4.4 KitKat. Κλείνουν μόλις έναν χρόνο κυκλοφορίας και θα μείνουν στάσιμα, αντιθέτως άλλοι κατασκευαστές, όπως η HTC, δεσμεύτηκαν ότι κάθε τους νέο smartphone θα συνεχίσουν να το ενημερώνουν σε software για τουλάχιστον δύο χρόνια. Το Xperia C που κυκλοφόρησε με Android 4.2 έχει πάρει μόνο δυο minor updates και αυτά ήταν και τα τελευταία του. 

Αυτό που γίνεται φανερό είναι πως υπάρχουν πολλές επιλογές σε Android συσκευές, αλλά φαίνεται ότι για κάθε εταιρεία ισχύει διαφορετικός κανόνας προώθησης στην αγορά, εννοώντας ότι μερικοί κατασκευαστής smartphones παροτρύνουν τους πελάτες τους να αγοράζουν τα πιο καινούργια και ακριβά τους μοντέλα αν θέλουν να λαμβάνουν αναβαθμίσεις στο μέλλον. 

Εσείς, αισθάνεστε προδωμένοι από την Sony;

[via] - [via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger