iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Τα πρώτα drop tests

19 Σεπτεμβρίου 2014


Τα πρώτα drop tests με τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus έκαναν την εμφάνιση τους στο YouTube, και διχάζουν, δείχνοντας πόσο αμφιλεγόμενη και ασυνεπής είναι η διαδικασία που ακολουθείται.
Η διαδικασία "φέρνει δάκρυα στα μάτια" τουλάχιστον στη μία περίπτωση, όπου τα δύο νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus της Apple "έσπασαν", αν και συνέχισαν να είναι λειτουργικά μετά τις πτώσεις.

Το iPhone 6 στη περίπτωση της δοκιμής του David Rahimi από το PhoneBuff (σε αυτό τον video, βλέπετε τον reviewer να βγαίνει πρώτος από το Apple Store, και όπως μπορείτε να δείτε στη συνέχεια, μόλις τα αγόρασε "κατάφερε να τα... σπάσει") παρέμεινε σχεδόν άθικτο, ωσότου "έσκασε στο έδαφος με τη μούρη". Αντίθετα, το iPhone 6 Plus, και λόγω του μεγέθους του, στη δεύτερη προσπάθεια (κατακόρυφη πτώση) βλέπουμε να σπάει η οθόνη του.

Στη δεύτερη περίπτωση, του Android Authority τα αποτελέσματα εξέπληξαν τον Josh Vergara που πραγματοποίησε το τεστ. Δείτε τα δύο video, και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.







(μη χάσετε την έκφραση του τύπου δεξιά στο 1:17)


Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger