LG G Watch R - Με όπλο το στυλ (hands-on video)

08 Σεπτεμβρίου 2014


Λίγους μήνες μετά την παρουσίαση και κυκλοφορία του G Watch, η LG κάνει τη δεύτερη της προσπάθεια στα smartwatches, παρουσιάζοντας το G Watch R το οποίο είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά στην IFA 2014.
Η σύγκριση των δύο μοντέλων στο θέμα της εμφάνισης σίγουρα δεν είναι προς το συμφέρον του «παλαιού» μοντέλου αφού το G Watch R διαθέτει στρογγυλό σχεδιασμό, θυμίζοντας στο σύνολο του ένα ακριβό ρολόι φτιαγμένο από μέταλλο. Μάλιστα όπως είχαμε υποψιαστεί, το περιεχόμενο εμφανίζεται σε ολόκληρη την οθόνη και δεν αφήνει κάποιο κενό μέρος όπως στην περίπτωση του Moto 360 της Motorola το οποίο διαθέτει και αυτό στρογγυλό σχεδιασμό.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά βλέπουμε πρώτα την οθόνη η οποία είναι τεχνολογίας P-OLED, με διαστάσεις 1.3 ιντσών και ανάλυσης 320 x 320, τα χρώματα της οποίας τα κρίνουμε ικανοποιητικά. Στο εσωτερικό συναντάμε το Snapdragon 400 με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.2 GHz με 512MB μνήμη και 4 GB αποθηκευτικού χώρου. Διαθέτει ακόμα βηματόμετρο, αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών ενώ η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 410 mAh, από τις μεγαλύτερες που έχουμε δει μέχρι σήμερα σε Android Wear smartwatch. Υποστηρίζει ακόμα το πρότυπο IP67 κάτι που σημαίνει ότι είναι αδιάβροχο σε βάθος 1 μέτρου και για 30 λεπτά.
Δημοσιευμένη Εικόνα


LG G Watch R LG G Watch R

Δε πρέπει να ξεχνάμε ότι όπως όλα τα smartwatches που βασίζονται στην πλατφόρμα του Android Wear, έτσι και το συγκεκριμένο χρειάζεται να συνδεθεί (μέσω Bluetooth) με ένα Android smartphone προκειμένου να δείξει τα μηνύματα σας, τις ειδοποιήσεις και άλλες πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν.

Το LG G Watch R αναμένεται να κυκλοφορήσει προς το τέλος του έτους, με την τιμή του να μην έχει οριστεί ακόμη.


Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger