Νέο φανταστικό gameplay trailer για το Assassin’s Creed: Rogue!

07 Σεπτεμβρίου 2014

Τελικά οι υπεύθυνοι της Ubisoft είναι «μαιτρ» στο να εκτοξεύουν το hype των παικτών στα ύψη, καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα κυκλοφορούν και από ένα νέο trailer που αφορά σε ένα από τα δύο Assassin’s Creed (Rogue και Unity), με αποτέλεσμα να
ανοίγουν όλο και πιο πολύ την όρεξη στους gamers. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Assassin’s Creed: Rogue…
 Assassins_Creed_Rogue_NorthernLight_in_Sapphire_1920
Στo φρέσκο trailer του Assassin’s Creed: Rogue παρακολουθούμε τον πρωταγωνιστή Shay Cormac εν δράσει, αλλά και έναν ήρωα από τα «παλιά», ο οποίος δεν είναι άλλος από τον πρώην πειρατή (και νυν AssassinAdewale, που ήταν ένας εκ των βασικών χαρακτήρων τουAssassin’s Creed: Black Flag. Από όσες πληροφορίες έχουν προκύψει μέχρι στιγμής για τοstory του τελευταίου Assassin’s Creed game, που θα κάνει την εμφάνιση του μόνο στις κονσόλες προηγούμενης γενιάς (Xbox 360 και PS3), ο Shay Cormac αφήνει πίσω το παρελθόν του ως Assassin και προσχωρεί στις τάξεις των Templars, έχοντας ένα και μόνοσκοπό: να κυνηγήσει μέχρι τελικής πτώσεως και να εξοντώσει τα πρώην «αδέρφια» του, που τον πρόδωσαν. Tο τελευταίο gameplay trailer του AC: Rogue, μας παρουσιάζει αρκετές από τις παγωμένες τοποθεσίες της Αρκτικής, με τον Cormak να αντιμετωπίζει εκτός από Assassins ακόμη και… πολικές αρκούδες! Τέλος, στο trailer παίρνουμε μία καλή γεύση και από τις γεμάτες ένταση ναυμαχίες του παιχνιδιού που αναμένεται να αποτελέσουν βασικό συστατικό του gameplay.
Παρακολουθήστε το παρακάτω trailer για τον τίτλο που θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα του Assassin’s Creed στις κονσόλες προηγούμενης γενιάς και είμαστε βέβαιοι ότι η ανυπομονησία σας για το Rogue θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger