Γιατί οι γάτες αγαπούν το Lumia 930 (video);

23 Σεπτεμβρίου 2014

To Lumia 930 είναι η νέα ναυαρχίδα της Microsoft και ο κολοσσός του computing, χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους καταναλωτές. Αυτή τη φορά, η Microsoft χρησιμοποίησε μέχρι και… γάτες, καθώς στο video που θα
δείτε παρακάτω θα παρακολουθήσετε πολλά συμπαθή τετράποδα να έρχονται σε επαφή με το Lumia 930.


Όχι δεν πρόκειται για κάποιο νέο πολυδάπανο διαφημιστικό, από αυτά που μας έχει συνηθίσει η Microsoft, αλλά για τη δουλειά της Mia Mullarkey, μίας νεαρής δημιουργού που κέρδισε το πρώτο βραβείο για να προβληθεί στο Social Media Week event που διοργανώνει η Microsoft. Στο video οι συγκεκριμένες γάτες φέρουν ανθρώπινη μορφή και όπως θα διαπιστώσετε είναι τόσο χαριτωμένες όταν επικοινωνούν μεταξύ τους και όταν παίζουν με τη νέα ναυαρχίδα της Microsoft. Ουσιαστικά, η δημιουργός του συγκεκριμένου video, ήθελε να σατιρίσει όλα τα κλασικά διαφημιστικά spot, στα οποία προβάλλονται smartphones. Στο video βέβαια γίνεται και μία επίδειξη των δυνατοτήτων  του Lumia 930, όπου φαίνεται ξεκάθαρα η εξαιρετική οθόνη των 5 ιντσών (με ποιότητα στα 1080p), ενώ ενδεικτικό είναι ότι όλο το video γυρίστηκε με την PureView camera του Lumia 930, η οποία παρέχει optical image stabilization και φακό Carl Zeiss.
catz-using-lumia-930-970x0
Εάν λατρεύετε τις γάτες, σίγουρα το παρακάτω video είναι ότι πιο χαριτωμένο και ευχάριστο έχετε δει τον τελευταίο καιρό.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger