Sony Z3, o κυρίαρχος της μπαταρίας στα smartphone, στα χαμηλά το iPhone 6

23 Σεπτεμβρίου 2014

Για τους περισσότερους οπαδούς της Apple, το iPhone, είναι ανεξαρτήτου γενιάς, μία κορυφαία συσκευή. Αυτό δικαιολογείται σε ένα πολύ μεγάλο μέρος. Τα τελευταία όμως iPhones, συμπεριλαμβάνομένων και της φετινής γενιάς iPhone 6 και iPhone 6 Plus, έχουν
μια πολύ συγκεκριμένη και μη αμφισβητήσιμη αδυναμία, σε σύγκριση με συσκευές του ανταγωνισμού.

Η αδυναμία αυτή είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ως συνήθως το phonearena, έβαλε τα δύο προαναφερθέντα iPhones σε δοκιμασία κατανάλωσης ενέργειας, προσπαθώντας να εκτιμήσει για πόσο χρόνο ο μέσος χρήστης, θα μπορεί να χρησιμοποιεί τη συσκευή του ασταμάτητα. Με το κριτήριο αυτό το score του iPhone δεν ξεπέρασε τις 5 ώρες και 22 λεπτά, νούμερο απογοητευτικό θα λέγαμε, ειδικά αν σκεφθεί κανείς τους ανταγωνιστές του λειτουργικού Android.

Το Galaxy S5 για παράδειγμα, έφτασε τις 7 ώρες και 38 λεπτά, ενώ το νέο Sony Xperia Z3 πέτυχε ένα επιβλητικό score. (9 ώρες και 29 λεπτά). Φυσικά και οι δύο προαναφερθείσες συσκευές, έχουν μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρίες, με κόστος το πάχος και το βάρος, χαρακτηριστικά που δεν αναζητούν απαραίτητα όλοι οι χρήστες iOS συσκευών.



Παρατηρώντας το score του iPhone 6 Plus, τα πράγματα δείχνουν σαφώς καλύτερα με αποτέλεσμα 6 ώρες και 32 λεπτά, στην πραγματικότητα ένα πολύ καλό επίτευγμα, καλύτερο από τις ανταγωνιστικές 5,5 ιντσών συσκευές, όπως G3 της LG (6 ώρες και14 λεπτά) και του Oppo (6 ώρες και 6 λεπτά). Το μεγαλύτερο μέγεθος του iPhone 6 επέτρεψε την εισαγωγή μιας γενναιόδωρης μπαταρίας κι αυτό φάνηκε και στο τεστ. Δείτε τα αποτελέσματα παραπάνω και πείτε μας την άποψή σας.

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger