Ενδείξεις ότι το Nexus 4 θα λάβει το Android L!

22 Σεπτεμβρίου 2014

Μπορεί η Google να μη δημιούργησε developer preview version του Android L για το Nexus 4, αυτό, ωστόσο, δε σημαίνει απαραίτητα ότι η "θρυλική" πλέον συσκευή που δημιούργησε σε συνεργασία με την LG θα μείνει μόνο με το KitKat.Κάποιοι υπάλληλοι της Google φαίνεται ότι δοκιμάζουν ήδη το "L" στο 4άρι τους, κάτι που γράφτηκε στο code.google.com με emails από τουλάχιστον δύο άτομα τα οποία αποκάλυψαν ότι έχουν την LRW52G έκδοση του Android στο Nexus 4 που διαθέτουν. Καθόλου απίθανο, λοιπόν, να δούμε το επόμενο Android στο δημοφιλές μοντέλο, το οποίο έχει τις προδιαγραφές για να το υποστηρίξει παρ' όλο που έχει "παλιώσει" λίγο.
Με το Android L να φτάνει ακόμη και στα οικονομικά Android One των αναπτυσσόμενων αγορών, αλλά και τις ενδείξεις που δημοσιεύουμε στο παρόν θέμα, οι κάτοχοι του Nexus 4 έχουν κάθε λόγο να είναι αισιόδοξοι ότι το κινητό τους θα λάβει μία ακόμη αναβάθμιση...
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger