OnePlus One: Έναρξη των προ-παραγγελιών από τον Οκτώβριο

22 Σεπτεμβρίου 2014

Και έφτασε η στιγμή που μεγάλη μερίδα του Τεχνολογικού Κοινού περίμενε. Η OnePlus φαίνεται ότι είναι έτοιμη να ξεκινήσει να δέχεται προ-παραγγελίες για τοOne, μέσα στον ερχόμενο μήνα. Μετά τα διάφορα λάθη αλλά και το περιβόητο σύστημα
προσκλήσεων που απώθησε αρκετούς να αγοράσουν τη συσκευή, πλέον ίσως έφτασε η στιγμή να ξανασκεφτούν την αγορά της. Η εταιρεία άκουσε τους καταναλωτές ανά το κόσμο που ήθελαν να αγοράσουν τη ναυαρχίδα της και έτσι από τον Οκτώβριο ξεκινάει τις προ-παραγγελίες.

Βέβαια η λειτουργία του συστήματος είναι ιδιαίτερη. Η OnePlus θα ανοίγει ένα παράθυρο αγοράς για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μέσα στο οποίο θα μπορεί ο καθένας να κάνει τη παραγγελία του. Μοιάζει αρκετά με το σύστημα πωλήσεων «flash sale» που χρησιμοποιεί η Xiaomi, με τη διαφορά ότι σε κάθε παράθυρο προ-παραγγελιών δε θα υπάρχει όριο στις διαθέσιμες συσκευές προς αγορά αλλά στο χρόνο. Φυσικά, το stock της εταιρείας είναι περιορισμένο, έτσι οι συγκεκριμένες συσκευές που υπάρχουν θα πάνε απευθείας στους πρώτους τυχερούς και στη συνέχεια οι υπόλοιπες παραγγελίες θα μετατρέπονται αυτόματα σε προ-παραγγελίες.

Αν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία, η εταιρεία υπόσχεται ότι θα σας ενημερώσει για την υπολογιζόμενη ημερομηνία παράδοσης της συσκευής σας, πριν προχωρήσετε στην επιβεβαίωση της αγοράς, ώστε αν θέλετε να μπορείτε να την ακυρώσετε. Επίσης αν αποφασίσετε τελικά να περιμένετε, αλλά το μετανιώσετε πριν η συσκευή που παραγγείλατε αποσταλεί από την εταιρεία, θα μπορείτε εύκολα να την ακυρώσετε. Παράλληλα, το σύστημα των προσκλήσεων θα είναι ακόμη ανοικτό. Έτσι, αν κάποιος λάβει πρόσκληση ενώ περιμένει τη συσκευή του από προ-παραγγελία, θα μπορεί να γλυτώσει από την καθυστέρηση και να παραλάβει τη συσκευή του άμεσα.

Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε σε περίπου μια εβδομάδα, όταν το σύστημα θα ξεκινήσει να δέχεται τις πρώτες παραγγελίες.

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger