Ρεκόρ on-line προπαραγγελιών για το iPhone 6!

15 Σεπτεμβρίου 2014

Η Apple ισχυρίζεται ότι τα αιτήματα για προπαραγγελία του νέου iPhone 6 και iPhone 6 Plus(που ξεκίνησαν στις 12 Σεπτεμβρίου) ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, σημειώνοντας μάλιστα το μεγαλύτερο αριθμό προπαραγγελιών για iPhone όλων των εποχών, μέσα σε
ελάχιστες ώρες. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της Apple δεν θέλησαν να αποκαλύψουν τον ακριβή αριθμό των προπαραγγελιών που πραγματοποιήθηκαν από την Day 1 που άρχισε η on-line διαδικασία.


Αυτή τη στιγμή υπολογίζεται ότι η ζήτηση για τα νέα iPhone 6 είναι πραγματικά τεράστια και το πιθανότερο είναι η Apple να μην είναι σε θέση να τη καλύψει. Με βάση τα τωρινά δεδομένα, εάν ένας καταναλωτής προπαραγγείλει ένα iPhone 6 από το επίσημο site απαιτούνται 7 με 10 εργάσιμες μέρες μέχρι ώσπου να το παραλάβει, ενώ για το iPhone 6 Plus το εν λόγω χρονικό διάστημα μεγαλώνει ακόμη περισσότερο, φτάνοντας τις 3 με 4 εβδομάδες. Επιπλέον, όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις που χιλιάδες users μπαίνουν μαζικά σε ένα site, δεν έλειψαν και τα προβλήματα που αφορούσαν στη αδυναμία του επίσημου site της Apple να διαχειριστεί και να σηκώσει τον αυξημένο αριθμό των χρηστών, με αποτέλεσμα φυσικά να πέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, παρουσιάζοντας παράλληλα μεγάλες καθυστερήσεις στην διεκπεραίωση των on-line παραγγελιών (κάτι που σίγουρα θα έσπασε τα νεύρα των φανατικών φίλων του iPhone). Πάντως και η αμερικανική AT&T παραδέχθηκε ότι και στο δικό της site πραγματοποιήθηκε ρεκόρ on-line παραγγελιών για τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus.iPhone 6
Το iPhone 6 θα είναι διαθέσιμο από τις 19 Σεπτεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Καναδά, Αυστραλία, Ιαπωνία, Χονγκ-Κονγκ, Πουέρτο Ρίκο και Σιγκαπούρη, με τις ενδεικτικές τιμές του να ξεκινούν από τα 699 ευρώ (για το iPhone 6 με 16GB) και να φτάνουν έως και τα 999 ευρώ (για το iPhone 6 Plus με 128GB), όπως αναγράφονται στο γερμανικό Apple Store. Μέχρι στιγμής οι τρείς μεγάλοι πάροχοι της χώρας μας(Cosmote, Vodafone και Wind) δεν έχουν αποκαλύψει την ακριβή ημερομηνία διάθεσης και τητιμή των νέων συσκευών, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger