Ο Tim Cook λέει ότι η Apple εργάζεται σε προϊόντα που δεν γνωρίζει κανείς, ούτε ως φήμες

15 Σεπτεμβρίου 2014


Συνέντευξη στον δημοσιογράφο Charlie Rose έδωσε πρόσφατα ο Tim Cook, σχολιάζοντας διάφορα θέματα ενώ αποκάλυψε ότι η Apple έχει ήδη προϊόντα για τα οποία δεν γνωρίζει κανείς, και δεν έχουν απασχολήσει ούτε ως φημολογία.
Ο Tim Cook μίλησε για τον Steve Jobs, τη σχέση τους και για τη διαδοχή, για την Apple, για τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, το Apple Watch, τη τηλεόραση καθώς και για την εξαγορά της Beats, Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι κάθε εταιρεία δημιουργεί προϊόντα, μερικά από τα οποία φτάνουν στα ράφια των καταστημάτων, κάποια πηγαίνουν πολύ καλά σε πωλήσεις, ενώ άλλα όχι, ενώ υπάρχουν και κάποια που δεν τα καταφέρνουν να ξεπεράσουν το στάδιο του R&D. Φυσικά, δεν αποκάλυψε με ποια προϊόντα ασχολείται η Apple αυτή τη περίοδο στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, ωστόσο έδειξε, ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τη τηλεόραση.

Όσο αφορά στη τηλεόραση, ο Tim Cook, είπε ότι "είναι κολλημένη στη δεκαετία του 70". Το πρώτο μέρος της ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας συνέντευξης του Tim Cook στην εκπομπή Charlie Rose, είναι διαθέσιμη online. Το δεύτερο μέρος θα είναι διαθέσιμο από αύριο. Δείτε μερικά αποσπάσματα παρακάτω:









Στο YouTube θα βρείτε το πρώτο μισό της συνέντευξης εδώ.

 Site: PhoneArena via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger