Xbook One. Το Xbox One μετατρέπεται σε… laptop!

16 Σεπτεμβρίου 2014


Ο Ed Zarick είναι ένας γνωστός αυτοδίδακτος modder, που η αγαπημένη του ασχολία είναι να πραγματοποιεί αλλαγές και μετατροπές σε διάφορες κονσόλες, δείχνοντας μάλιστα μία ιδιαίτερη προτίμηση στα Xbox της Microsoft. Έχοντας σχεδιάσει και δημιουργήσει αρκετά
Xbox 360 στο παρελθόν, τώρα έφτασε η στιγμή να ασχοληθεί και με το Xbox One…  
 xbook-one_2
Το νεώτερο δημιούργημα του, λοιπόν, ονομάζεται Xbook One και πρόκειται για τημετατροπή της τελευταίας κονσόλας της Microsoft σε ένα ξεχωριστό gaming laptop. Το Xbook One δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία πλαστική θήκη που «φιλοξενεί» το μηχανισμό του Xbox One  στο εσωτερικό της και η πρωτοτυπία του είναι ότι έρχεται μαζί με μία 22 ιντσών οθόνη τεχνολογίας LED. Ο Zarick αφού πρώτα σχεδίασε το περίβλημα της κονσόλας στη συνέχεια δημιούργησε τα απαραίτητα εξαρτήματα μέσω της τεχνολογίας 3D printing. Σύμφωνα με τον Ed Zarick, η κονσόλα που έχει χρησιμοποιηθεί δεν έχει υποστεί την παραμικρή παραμετροποίηση στο εσωτερικό της, γεγονός που σημαίνει ότι δεν παραβιάζονται οι κανόνες του Xbox Live. Ωστόσο, επειδή θα πρέπει να αφαιρεθεί το εσωτερικό από το κανονικό case, αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι το Xbox One χάνει τηνεπίσημη εγγύηση που παρέχεται από τη Microsoft. Το δημιούργημα του εμπνευσμένου modder διατηρεί όλες τις διαθέσιμες θύρες ανέπαφες (με μοναδική “απώλεια” την HDMI έξοδο, η οποία όμως προστίθεται με μία μικρή πρόσθετη επιβάρυνση).  
 xbook-one_1
Όσοι gamers βέβαια ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα Xbook One, τότε μάλλον θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ειδικότερα, ένα Xbook One στα 500GB μαζί με Kinect στοιχίζει περίπου στα 1.495 δολάρια, ενώ σε περίπτωση που ο χρήστης δώσει τη δική του κονσόλα, το συνολικό κόστος μειώνεται στα 1.095 δολάρια. Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη μέθοδο και τις τεχνικές που ακολουθεί στα projects του ο Ed Zarick, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το επίσημο site του.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger