American Sniper: Η νέα ταινία του Clint Eastwood με τον Bradley Cooper

12 Οκτωβρίου 2014

Παρά τα χρονάκια του ο Clint Eastwood συνεχίζει ακάθεκτος να σκηνοθετεί ταινίες, με το American Sniper να είναι η τελευταία του δουλειά. Το στρατιωτικό αυτό δράμα βρίσκει τον Bradley Cooper να ερμηνεύει τον πλέον ικανό ελεύθερο σκοπευτή στην ιστορία
του αμερικανικού στρατού.

Ο "Chris Kyle" λοιπόν θα φτάσει στο Ιράκ με μοναδικό σκοπό να προστατέψει κάθε αμερικανό στρατιώτη. Τα κατορθώματά του θα αρχίσουν πολύ γρήγορα να εξαπλώνονται και η φήμη του θα φτάσει σε όλο το μέτωπο του πολέμου. Τόσο πολύ που σύντομα θα είναι γνωστός ως "Legend". Την ίδια ώρα όμως εκείνος προσπαθεί να ισορροπήσει την προσωπική του ζωή και να συνεχίσει να είναι καλός σύζυγος και πατέρας χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του, ενώ ο εχθρός καταστρώνει τα δικά του σχέδια για να τον εξουδετερώσει.
Αφού τελικά θα τελειώσει την πολύ δύσκολη αποστολή του στο Ιράκ, δεν θα βρει αυτό που περίμενε όταν θα επιστρέψει στη γυναίκα (Sienna Miller) και το παιδί του...
H ταινία θα βγει σε λίγες αίθουσες στην Αμερική στις 25 Δεκεμβρίου, αλλά αναμένεται να κάνει comeback από 16 Ιανουαρίου 2015.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger