Στο Destiny παίζουν 3.2 εκατομμύρια gamers την ημέρα!

12 Οκτωβρίου 2014

Μία γνωστή παροιμία αναφέρει ότι το εύκολο είναι να φτάσεις στην κορυφή, αλλά το πιο δύσκολο είναι να διατηρηθείς σε αυτή. Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που η Bungie και η Activision κυκλοφόρησαν το Destiny και παρά την όποια κριτική του ασκήθηκε
πάνω σε κάποιες υπαρκτές αδυναμίες του, η gaming community που ήδη έχει δημιουργηθεί είναι πολύ ισχυρή, καθώς όπως αναφέρει ο David Dague, community manager της Bungie, κάθε μέρα στο Destiny συμμετέχουν ενεργά 3.2 gamers.
 destiny_law-of-the-jungle_fireteam-on-mars
Τα γενικότερα στατιστικά του Destiny παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς πέραν των 3.2 εκατομμύριων gamers που προφυλάσσουν την ανθρωπότητα σε ημερήσια βάση, υπολογίζεται ότι οι παίκτες του Destiny ασχολούνται κατά μέσο όρο περίπου 3 ώρεςτην ημέρα (ακόμη και τις καθημερινές), ενώ επιπλέον ο μέσος παίκτης του Destiny συνδέεται στο παιχνίδι κατά μέσο όρο 1.8 φορές την ημέρα και συνολικά έχει παίξει τον τίτλο της Bungie 20.9 φορές. Οι δημιουργοί του Destiny δεν μπορούν παρά να είναι ευχαριστημένοι με την επιτυχία του τίτλου τους, καθώς έχει δημιουργηθεί ήδη ένας πολύ ισχυρός πυρήνας από gamers που δηλώνει την στήριξη του. Για αυτό και ο community manager του παιχνιδιού ευχαριστεί τους fans του παιχνιδιού για την υποστήριξη τους, τονίζοντας ότι όταν οι υπεύθυνοι της Bungie είδαν την επιτυχία του τίτλου τους σε μία ποσοτική βάση, κατέληξαν ότι το ταξίδι της δημιουργίας του Destiny μπορεί να ήταν μεγάλο και δύσκολο, αλλά τελικά άξιζε το κόπο.
Η Bungie ήδη προετοιμάζει μπόλικο content για τους επόμενους μήνες, έχοντας ως στόχο να κάνει την εμπειρία παιχνιδιού που προσφέρει το Destiny ακόμη πιο ελκυστική. Αναμφίβολα, είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε κατά πόσο θα βελτιωθεί το Destiny στην πορεία του χρόνου και εάνοι developers του θα καταφέρουν να «σβήσουν» τις όποιες αδυναμίες του.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger