Avengers: Age of Ultron. Δείτε το απίθανο official trailer!

23 Οκτωβρίου 2014

Το Avengers: Age of Ultron αποτελεί μία από τις πιο αναμενόμενες κινηματογραφικές ταινίες της επόμενης χρονιάς, καθώς πρόκειται να μας μεταφέρει ξανά στο σύμπαν των πιο ισχυρών υπερηρώων της Marvel.  Με αφορμή το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής
σειράς Agents of S.H.I.E.L.D, η Marvel αποφάσισε να το γιορτάσει με τον πλέον κατάλληλο τρόπο, παρουσιάζοντας το απίθανο επίσημο trailer της νέας περιπέτειας των Avengers!


Παρακολουθώντας το trailer μπορέσαμε εύκολα να καταλάβουμε ότι στο Avengers: Age of Ultron υιοθετείται ένας πιο σκοτεινός τόνος. Ειδικότερα, στο trailer εκτός από τους Avengers απεικονίζεται ο τρομακτικός ρομποτικός Ultron, αλλά και η Scarlet Witch μαζί με τονQuicksilver, οι οποίοι αναμένεται να παίξουν καταλυτικό ρόλο στα γεγονότα της δεύτερης ταινίας Avengers. Το πολυαναμενόμενο sequel θα εστιάζει στη δημιουργία του Ultron, μίας εξελιγμένης μορφής τεχνητής νοημοσύνης, η οποία παρόλο που θα δημιουργηθεί από τον Tony Stark στην πορεία θα στραφεί ενάντια στο ανθρώπινο γένος. Επίσης, με βάση τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει για το story, στο επίκεντρο του sequel των Avengers αναμένεται να βρίσκονται οι σχέσεις της ομάδας των υπερηρώων, οι οποίες δείχνουν να κλονίζονταιεπικίνδυνα, θέτοντας σε κίνηση ουσιαστικά τα γεγονότα που θα οδηγήσουν στο Civil War timeline, το οποίο θα παρουσιαστεί πιο εκτενώς στο Captain America 3.
avengers-age-of-ultron-wallpaper-poster_2
Παρακολουθήστε το trailer που ακολουθεί και είμαστε βέβαιοι ότι θα συμφωνήσετε μαζί μας ότι η μάχη ανάμεσα στον Hulk και στον Iron Man (που φοράει την πανίσχυρή Hulk Buster armor) είναι το λιγότερο… επική! To Avengers: Age of Ultron είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2015.

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger