Το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του LG G Watch R ξεκινά, χωρίς την Ελλάδα

23 Οκτωβρίου 2014


Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα έξυπνα ρολόγια της χρονιάς, είναι χωρίς αμφιβολία το G Watch R της LG, η δεύτερη προσπάθεια της εταιρείας στην κατηγορία των smartwatch που στηρίζονται στην πλατφόρμα Android Wear της Google.
Το G Watch R το οποίο είδαμε από κοντά τον περασμένο μήνα στο Βερολίνο στα πλαίσια της έκθεσης IFA, είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη, με την LG να ανακοινώνει τις πρώτες χώρες.

Αυτές είναι η Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία, στις οποίες το G Watch R θα κυκλοφορήσει στις αρχές Νοεμβρίου ενώ μελλοντικά αναμένεται να το δούμε σε «αγορές κλειδιά» εκτός Ευρώπης αλλά και στο Google Play Store. Δυστυχώς το νέο smartwatch της LG δε πρόκειται να κάνει την εμφάνιση του στην Ελλάδα αφού μετά από επικοινωνία του Insomnia με την LG Hellas, μάθαμε ότι η Google η οποία είναι υπεύθυνη για την διαθεσιμότητα ανά χώρα, δεν περιλαμβάνει τη χώρα μας, κάτι που άλλωστε ίσχυσε και με το G Watch.

Το G Watch R διαθέτει οθόνη 1.3 ιντσών τεχνολογίας P-OLED με ανάλυση 320x320 και ξεχωρίζει για το κυκλικό της σχήμα το οποίο γεμίζει πλήρως με περιεχόμενο χωρίς να αφήνει κάποιο κενό όπως στην περίπτωση του Moto 360 (το οποίο θα κυκλοφορήσει κανονικά στη χώρα μας). Διαθέτει ακόμα Snapdragon 400 με επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.2 GHz, 512MB RAM, 4 GB αποθηκευτικού χώρου, αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών καθώς και μπαταρία 410 mAh.

Η τιμή του θα κυμαίνεται περίπου στα €250 ενώ για μια πρώτη επαφή με τη συσκευή, δείτε το παρακάτω βίντεο.


 Site: GSMArena via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger