Τα Google News & Weather app τώρα διαθέσιμα και για iOS συσκευές

09 Οκτωβρίου 2014

Σίγουρα οι περισσότεροι χρήστες iPhone θα έχουν πολλές χρήσιμες εφαρμογές που τους κρατούν ενήμερους με τις τελευταίες ειδήσεις και εκδηλώσεις σε όλο το κόσμο. Παρόλα αυτά, η Google ελπίζει πως οι χρήστες iOS συσκευών θα βρουν χώρο για ακόμη μία εφαρμογή.
Αν και η εφαρμογή Google News & Weather, είναι διαθέσιμη εδώ και πολύ καιρό για τους Android χρήστες, μόλις πρόσφατα έκανε την εμφάνιση της στο App Store της Apple.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και είναι συμβατή με συσκευές που βασίζονται σε iOS 7 ή νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Apple και είναι βελτιστοποιημένη για iPhone 5/5s/5c, iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Το Google News & Weather αντλεί δεδομένα από 65.000 πηγές (ιστοσελίδες κ.ά) προσφέροντας ένα περιβάλλον εργασίας που ο χρήστης μπορεί να το διαμορφώσει όπως επιθυμεί, αρκεί να συνδεθεί στο λογαριασμό Google που διατηρεί.

Η εναλλαγή μεταξύ των κατηγοριών που θα επιλέξει ο χρήστης (tech, business κ.ά) γίνεται με ένα απλό "swipe" ενώ μπορεί να προσθέσει τις δικές του κατηγορίες ειδήσεων με την εισαγωγή μιας λέξης ή φράσης. Υπάρχει επίσης και η επιλογή μεταξύ ενός πιο σκουρόχρωμου και ανοιχτόχρωμου θέματος, καθώς επίσης και δυνατότητα ορισμού αναφορών για το καιρό έως και για τέσσερις μέρες και για πολλαπλές τοποθεσίες.

 Download: Google News & Weather για iOS 7
 Site: Digital Trends via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger