Το HTC Desire Eye με εμπρόσθια κάμερα 13MP είναι ο βασιλιάς των selfies

09 Οκτωβρίου 2014

Στην παρουσίαση του κορυφαίο μοντέλου της σειράς Desire προχώρησε πριν λίγο η HTC σε ειδική εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, με έμφαση στις φωτογραφικές ικανότητες του νέου μοντέλου ειδικά για τη λήψη selfies.
Η κύρια και εμπρόσθια κάμερα του Desire Eye διαθέτουν ανάλυση 13MP, συνοδεύονται από διπλό LED Flash και φυσικά θέτει νέα δεδομένα ανάμεσα σε όλα τα smartphones αφού δεν έχουμε ξαναδεί εμπρόσθια κάμερα με τόσο μεγάλη ανάλυση. Οι δύο κάμερες αν και διαθέτουν την ίδια ανάλυση, διαφοροποιούνται στο διάφραγμα με την πίσω κάμερα να διαθέτει f/2.0 και την εμπρόσθια ελάχιστα μικρότερο στο f/2.2. Επίσης και οι δύο υποστηρίζουν ευρυγώνιες λήψεις καθώς και εγγραφή βίντεο με ανάλυση 1080p και στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο.

Προσπερνώντας τις φωτογραφικές δυνατότητες του Desire Eye το οποίο είναι και αδιάβροχο, βλέπουμε την ενσωμάτωση LCD οθόνης 5.2 ιντσών με Full HD ανάλυση, κάτι που αντιστοιχεί σε 424 PPI. Στηρίζεται στο Snapdragon 801 SoC της Qualcomm το οποίο έχουμε δει σε πολλά κορυφαία μοντέλα της αγοράς τους τελευταίους μήνες συμπεριλαμβανομένου και του One M8 της εταιρείας. Συνοδεύεται από 2 GB RAM και 16 GB αποθηκευτικού χώρου τα οποία μπορούν να επεκταθούν μέσω microSD κάρτας.




Με Android 4.4.2 KitKat και το γραφικό περιβάλλον Sense 6, η HTC έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο λογισμικό που συνοδεύει τις δύο κάμερες και συγκεκριμένα στο EYE Experience, το οποίο επιτρέπει διάφορα κόλπα με έμφαση στην ευκολία χρήσης. Ένα από αυτά μας επιτρέπει να κάνουμε ταυτόχρονη λήψη όχι μόνο φωτογραφίας αλλά και βίντεο χρησιμοποιώντας τις δύο κάμερες την ίδια στιγμή, με την καθεμία να καταλαμβάνει το μισό της οθόνης και έτσι να έχουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Οι βιντεοσυζητήσεις γίνονται καλύτερες όχι μόνο εξαιτίας της καλύτερης ανάλυσης αλλά και της δυνατότητας εντοπισμού των προσώπων έως και 4 χρηστών ταυτόχρονα προκειμένου να βρίσκονται μέσα στο ενεργό παράθυρο της συζήτησης.

Παράλληλα η νέα έκδοση του HTC Zoe προσφέρει νέα εργαλεία καλύτερης επεξεργασίας των βίντεο με μεγαλύτερη πλέον διάρκεια ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα κυκλοφορήσει και για την πλατφόρμα του iPhone εκτός από τα android smartphones.

Το Desire Eye αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους, με την τιμή του να μην είναι ακόμα ανακοινώσιμη.

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger