Στην κυκλοφορία το iOS 8.1 με διορθώσεις σε bugs, camera roll, SMS στα iPad και Apple Pay

20 Οκτωβρίου 2014

Όπως είχε προαναγγείλει από την παρουσίαση της προηγούμενης Πέμπτης, η Apple κυκλοφορεί από σήμερα τη νέα έκδοση 8.1 για τη δημοφιλή πλατφόρμα iOS των iPad και iPhone.

Το iOS 8.1 διορθώνει πολλά από τα σημαντικά bugs τα οποία υπήρξαν στην προηγούμενη έκδοση, ενώ ύστερα από αντιδράσεις, η Apple επαναφέρει τη λειτουργία Camera Roll της οποίας η απουσία μπέρδεψε αρκετά τους χρήστες. Επιπλέον εγκαινιάζεται το iCloud Photo Library που επιτρέπει την αποθήκευση στο cloud των φωτογραφιών και βίντεο που κάνετε λήψη με την iOS συσκευή σας, με τα 5GB να παρέχονται δωρεάν. Η Apple παρέχει διάφορα συνδρομητικά πακέτα που φτάνουν το 1TB, με ενδεικτικά τα 20GB με χρέωση $0.99 μηνιαίως και τα 200GB με μηνιαία χρέωση $3.99. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αποθήκευση των φωτογραφιών ή των βίντεο γίνεται στην πλήρη ανάλυση στην οποία έχουν γίνει λήψη.

Αναμφισβήτητα το κυριότερο νέο χαρακτηριστικό του iOS 8.1 αν και με μηδαμινό Ευρωπαϊκό ενδιαφέρον για την ώρα, είναι η παρουσία του Apple Pay, του συστήματος πληρωμών που εγκαινιάζει η Apple και το οποίο κάνει χρήση της τεχνολογίας NFC του νέου iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Ένας δεύτερος τρόπος θα επιτρέπει την εύκολη πληρωμή μέσα από ιστοσελίδες, πατώντας απλά το κατάλληλο εικονικό κουμπί και χωρίς την ανάγκη ύπαρξης NFC τσιπ όπως στα νέα iPad Air και iPad mini 3.


Δημοσιευμένη Εικόνα

Τέλος με το iOS 8.1 ενεργοποιούνται νέα χαρακτηριστικά του OS X Yosemite, του λειτουργικού συστήματος για Mac υπολογιστές, τα οποία κάνουν καλύτερη τη διασύνδεση των συσκευών της Apple. Σε αυτά περιλαμβάνεται το SMS relay για παραλαβή/αποστολή SMS σε Mac υπολογιστή, το Instant Hotspot αλλά και το hands off το οποίο επιτρέπει να συνεχίσει σε πραγματικό χρόνο την εργασία που έχει ξεκινήσει με κάποια από τις συμβατές εφαρμογές (mail, browser, note κ.α), χωρίς να χάσει τα δεδομένα του και σε όποια συμβατή συσκευή θέλει.

Όπως και με το iOS 8.0, έτσι και το iOS 8.1 είναι συμβατό μόνο με τα iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPod Touch 5ης γενιάς, iPad 2 και άνω καθώς και όλα τα iPad mini.

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger