Επίσημο: iPhone 6 και iPhone 6 Plus στις 31/10 στην Ελλάδα

14 Οκτωβρίου 2014

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και το iPhone 6 καθώς και το iPhone 6 Plus θα ξεκινήσουν να διατίθενται στις 31 Οκτωβρίου στη χώρα μας. Πλέον έχουμε και την επίσημη τοποθέτηση της Apple με δελτίο τύπου που απέστειλε σήμερα και μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της.


Η Ελλάδα λοιπόν συμπεριλαμβάνεται στις χώρες στις οποίες η συσκευή θα διατεθεί από την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου μαζί με Αλβανία, Βοσνία, Κροατία, Εσθονία, Γκουάμ, Ουγγαρία, Ισλανδία, Κόσοβο, Λετονία, Λιθουανία, Μακάου, FYROM, Μεξικό, Μολδαβία, Μαυροβούνιο, Σερβία, Νότια Κορέα, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ουκρανία και Ταϊλάνδη.
Οι νέες συσκευές θα είναι διαθέσιμες και από τα τρία δίκτυα κινητής τα οποία έχουν ξεκινήσει να μας αποστέλλουν τις σχετικές ενημερώσεις τους.
Η Vodafone και η Cosmote άνοιξαν ήδη στο κοινό φόρμες "εκδήλωσης ενδιαφέροντος" για το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διατηρείστε ενήμεροι όσον αφορά την επικείμενη κυκλοφορία του, χωρίς να λειτουργούν απαραίτητα, όμως, σαν φόρμες προ-παραγγελίας.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger