Samsung Galaxy Note 4: Παίρνει άριστα στα πρώτα τεστ μπαταρίας

13 Οκτωβρίου 2014

Τα μέλη της ομάδας του GSMArena πήραν το Samsung Galaxy Note 4 και το πέρασαν από μια σειρά δοκιμών με απώτερο σκοπό να ρίξουν άπλετο φως στο θέμα της απόδοσης της μπαταρίας του. Πριν περάσουμε στα αποτελέσματα που δόθηκαν προς δημοσίευση, και είναι αρκετά
εντυπωσιακά, να επισημάνουμε ότι το νέο πανίσχυρο phablet των νοτιοκορεατών, έρχεται με μπαταρία 3220mAh, μόλις 20mAh μεγαλύτερη από τον προκάτοχό του, επομένως θεωρητικά δεν περιμένει κανείς να δει μεγάλες διαφορές. Να θυμίσουμε επίσης ότι το Note 3 είχε καταφέρει να φτάσει τις 75 ώρες αντοχής της μπαταρίας του, ένα νούμερο πάρα πολύ καλό και δεν υπήρξαν παράπονα τουλάχιστον ως προς αυτό το κομμάτι. Κι όμως, το νέο Note 4 αφήνει με ανοιχτά στόματα πολλούς, αφού κατάφερε να φτάσει τις 87 ώρες!

Όλες αυτές οι δοκιμές περί αυτονομίας, βοήθησαν στο να αποδείξουν ότι το νέο Galaxy Note 4 μπορεί να μπει στο δικό τους top 10 –του GSMArena- με τις καλύτερες συσκευές που έχουν δοκιμάσει έως σήμερα σε θέμα διάρκειας μπαταρίας, καταλαμβάνοντας μάλιστα την 8η θέση. Δεν χρειάστηκε να ανοίξουν καμία λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Στο θέμα ομιλίας και τους χρόνους που μπόρεσε να πετύχει η συσκευή, έδωσε 28 ώρες και 34 λεπτά χωρίς να έχουμε διακοπής της κλήσης ούτε για ένα λεπτό. Έτσι έφτασε το κορυφαίο όλων σε θέμα αυτονομίας, Nokia Lumia 1520. O χρόνος ομιλίας του νέου Note 4 ξεπερνά κατά 10 ώρες σε αυτή την κατηγορία το περσινό Galaxy Note 3 που στο αντίστοιχο τεστ σημείωσε 18 ώρες λειτουργίας για ομιλία και περίπου 5 ώρες περισσότερο από το iPhone 6 Plus της Apple. 

Εξίσου καλά τα πήγε η συσκευή και στο δεύτερο τεστ της, όχι όσο στο πρώτο όμως σίγουρα ικανοποίησε τους ανθρώπους που έκαναν το όλο τεστ. Έτσι λοιπόν στο θέμα της πλοήγησης στο διαδίκτυο, το Galaxy Note 4 κατάφερε να μείνει ανοιχτό περίπου για 11 ώρες. Ήταν και εδώ καλύτερο κατά 1 ώρα και 39 λεπτά συγκριτικά με το iPhone 6 Plus, αλλά μακριά από το Huawei Ascend Mate 2 4G που βρίσκεται στην κορυφή. 

Το επόμενο και τελευταίο τεστ αφορούσε την αναπαραγωγή βίντεο. Ακόμη και εδώ, το Samsung Galaxy Note 4 εντυπωσίασε αφού μπόρεσε να μην σβήσει και εγκαταλείψει τον χρήστη του για 17 ώρες και 25 λεπτά συνεχούς λειτουργίας, κατακτώντας την δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη με τα smartphones που έχουν περάσει από τα χέρια του GSMArena. Για το iPhone 6 Plus, δόθηκε αυτονομία 11 ώρες και 15 λεπτά, ενώ το Galaxy Note 3 13 ώρες και 32 λεπτά. Αν και το Note 4 είναι μια μεγάλη φορητή συσκευή, με το ενσωματωμένο chipset Snapdragon 805 όχι μόνο απέδειξε ότι είναι ικανό να υποστηρίξει αναλύσεις έως 4K, αλλά και να προσφέρει αυξημένα επίπεδα αυτονομίας, καθώς έχουμε μικρή κατανάλωση ενέργειας με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή που διαθέτει μέσα του. 

Μετρώντας συνολικά όλα αυτά τα νούμερα από τις βαθμολογίες που έχουν συγκεντρωθεί, βλέπουμε ότι το Note 4 σε λειτουργία stand-by αντέχει να μείνει ανοιχτό για 87 ώρες με 1 ώρα κλήσης ή περιήγησης στο διαδίκτυο ή παρακολούθησης βίντεο στην ευκρινέστατη οθόνη του καθημερινά. 

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger