Το Lost είναι αναπόφευκτο πως θα επιστρέψει

03 Οκτωβρίου 2014

Δέκα χρόνια μετά την προβολή της σειράς στο ABC, το Lost παραμένει η εντυπωσιακή και πρωτοποριακή δουλειά που άλλαξε άρδην την εικόνα της τηλεόρασης και ξεκίνησε ουσιαστικά την αναγέννηση της μικρής οθόνης.


Ο Carlton Cuse, executive producer και άτομο που έβαλε το χεράκι του στο απίθανο σενάριο του Lost, υποστήριξε πως είναι αναπόφευκτο να επιστρέψει κάποια στιγμή η σειρά.
Ο Cuse είπε πως η Disney που έχει τα δικαιώματά της, έβγαλε πάρα πολλά χρήματα απ΄ αυτή και είναι δύσκολο να καθίσει έτσι χωρίς να κάνει τίποτα στο μέλλον. Μάλιστα σύγκρινε την επιτυχία της σειράς με το franchise Chronicles of Narnia, λέγοντας πως μπορεί να ήταν όλα τα βιβλία γραμμένα από τον CS Lewis, ωστόσο οι ιστορίες είναι δοσμένες με διαφορετικούς τρόπους και σε διαφορετικές εποχές.

Γι' αυτό πιστεύει πως κάποιος θα εμφανιστεί και θα πει μία διαφορετική Lost ιστορία. Μπορεί εκείνος και ο Damon Lindelof να είπαν την δική τους, ωστόσο πιστεύει πως κάποιος θα εμπνευστεί από την δουλειά τους για να παρουσιάσει κάτι καινούργιο. Δεν γνωρίζει τι θα είναι και πως θα βγει, αλλά δεν μπορεί να φανταστεί πως δεν θα γίνει κάτι στο μέλλον
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger