Η ονομασία Microsoft Lumia θα αντικαταστήσει την ονομασία Nokia

21 Οκτωβρίου 2014


Γνωρίζαμε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά δεν είχαμε επίσημη ενημέρωση σχετικά. Από σήμερα, η Microsoft επιβεβαίωσε ότι καταργεί το λογότυπο της Nokia και τη θέση του παίρνει το όνομα και το λογότυπο της Microsoft. Οι συσκευές Windows Phone που θα
κατασκευάζει, θα έχουν την ονομασία Microsoft Lumia.
Η αλλαγή στην ονομασία σηματοδοτεί μία σταδιακή μετάβαση από το Nokia.com στη νέα ιστοσελίδα για mobile συσκευές της Microsoft, και η Nokia Γαλλίας, θα είναι η πρώτη από τις πολλές χώρες που θα υϊοθετήσουν την ονομασία Microsoft Lumia στις σελίδες Facebook, Twitter και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στις επόμενες εβδομάδες, και έως στην περίοδο των διακοπών, θα έχει ολοκληρωθεί η μετάβαση και στις υπόλοιπες χώρες. Ήδη, οι κάτοχοι συσκευών Nokia Lumia, θα παρατήρησαν ότι σε πολλές εφαρμογές, η ονομασία Nokia έχει ήδη αντικατασταθεί από τη λέξη Lumia (π.χ Lumia Refocus, Lumia Creative Studio, Lumia Panorama, Lumia Storyteller κ.ά).

Οι διαφημίσεις επίσης που θα κάνουν την εμφάνιση τους τη περίοδο των διακοπών, θα επιδεικνύουν και θα προωθούν το Lumia, και όχι το Nokia brand.

Το ότι η Microsoft αποφάσισε να αποσύρει την ονομασία/ μάρκα Nokia από τις συσκευές της, δεν σημαίνει βεβαίως και το τέλος της Nokia, αφού η Φινλανδική εταιρεία αποτελεί μία διαφορετική εταιρεία τώρα που έχει εστιάσει τη προσοχή της στη χαρτογράφηση και στην δικτυακή υποδομή. Ακόμα πάντως η Microsoft δεν έχει ξεκαθαρίσει πως ακριβώς θα χειριστεί την ονοματολογία στις μελλοντικές Windows Phone συσκευές της. Είναι κατανοητό πως η ονομασία μίας υποτιθέμενης μελλοντικής συσκευής της εταιρείας θα είναι Microsoft Lumia 1030.



Οι υπάρχουσες συσκευές, τυπικά διαθέτουν το λογότυπο της Nokia στη πρόσοψη όσο και στο πίσω μέρος. Λογικά, στη πρόσοψη η Microsoft θα αντικαταστήσει το όνομα Nokia με το Lumia, και ενδεχομένως στο πίσω μέρος να υπάρχει το λογότυπο της Microsoft ή η ονομασία Microsoft Lumia. Δυστυχώς, θα πρέπει να περιμένουμε την ανακοίνωση κάποιου νέου Lumia smartphone για να ξεκαθαρίσει αυτό το ζήτημα.

 Site: The Verge via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger