Προβολή ταινιών σε Netflix και κινηματογράφους, ταυτόχρονα

06 Οκτωβρίου 2014

Το Netflix συνηθίζει να παράγει το δικό του περιεχόμενο για τη μικρή οθόνη, αλλά τώρα αναμένεται να κάνει διαθέσιμες και μεγάλου μήκους ταινίες.
Σύμφωνα με το Variety, το Netflix προχώρησε σε συμφωνία με το στούντιο ανεξάρτητων
παραγωγών The Weinstein Co. για τη δημιουργία του σίκουελ της ταινίας Crouching Tiger, Hidden Dragon, η οποία θα προβληθεί ταυτόχρονα στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη στις 28 Αυγούστου 2015.

Αυτό δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για το Netflix καθώς συνεχώς προσπαθεί να διαφοροποιηθεί από τις άλλες υπηρεσίες video-on-demand (VoD), αλλά δεν είναι και η πρώτη υπηρεσία που θα το πράξει αυτό.

Για παράδειγμα, πέρυσι στην Αγγλία η ταινία Ben Wheatley’s A Field ήταν η πρώτη Αγγλική ταινία που προβλήθηκε ταυτόχρονα στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη αλλά και σε DVD. Λίγους μήνες πριν, το BSkyB της Μεγάλης Βρετανίας ήταν ο πρώτος τηλεοπτικός σταθμός που μετέδωσε ταινία ταυτόχρονα με τη πρεμιέρα της στους κινηματογράφους.

H συνέχεια της ταινίας Crouching Tiger, Hidden Dragon αναμένεται να είναι η πρώτη «μεγάλη» ταινία από κινηματογραφικά στούντιο που θα προβληθεί ταυτόχρονα στο Netflix και στους κινηματογράφους. Επιπλέον το Netflix ανακοίνωσε πρόσφατα αποκλειστική συμφωνία με τον κωμικό ηθοποιό Adam Sandler για τη δημιουργία τεσσάρων ταινιών στις οποίες θα πρωταγωνιστεί.

 Site: TheNextWeb via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger