Το νέο HTC Desire EYE θα έχει selfie camera 13MP!

06 Οκτωβρίου 2014

Ειναι γνωστό πως την προσεχή Τετάρτη η HTC προγραμματίζει event για την παρουσίαση μιας action camera , στο οποίο πιθανότατα ωστόσο θα γνωρίσουμε και κάποιο smartphone της. Και μπορεί οι αρχικές πληροφορίες που μιλούσαν για ένα HTC One (M8) Eye με
κάμερα 13MPixels να μην επιβεβαιώνονται σε αυτή τη φάση, νεότερες ωστόσο αναφέρονται στο HTC Desire EYE, μία συσκευή με εμπρόσθια κάμερα για selfies ανάλυσης 13MPixels!

Για την εντυπωσιακή αυτή πρόταση της "οικογένειας" Desire, έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες, που, αν προσέξετε καλά, απεικονίζουν τον εντυπωσιακό φακό της εμπρόσθιας κάμερας της συσκευής, γράφοντας δίπλα ότι πρόκειται για "13MP Wide Angle". Να σημειώσουμε ότι η μόνη φορά που έχουμε δει αισθητήρα 13MPixels σε εμπρόσθια κάμερα ήταν στην... περιστρεφόμενη του Oppo N1.
Ζώντας μέρες όπου δεν υπάρχει άνθρωπος ο οποίος δεν τραβάει... selfie με τον εαυτό του και τους φίλους του, η ανάγκη να μεγαλώσει η ανάλυση της εμπρόσθιας κάμερας ενός smartphone κρίνεται... επιτακτική από τους κατασκευαστές και, κάπως, έτσι, το HTC Desire EYE έρχεται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής.
htc-desire-eye-upleaks
Όσον αφορά τώρα λοιπές πληροφορίες για τη συσκευή, θα είναι διαθέσιμη σε κόκκινο και μπλε χρώμα όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, ενώ θα είναι και αδιάβροχη. Θα ενσωματώνει μάλλον οθόνη 5,2 ιντσών ανάλυσης 1080p, επεξεργαστή quad-core Snapdragon 801 στα 2.3GHz, 2GB RAM, 32GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο που θα μπορεί να επεκταθεί μέσω καρτών microSD, κεντρική κάμερα επίσης 13MPixels, καθώς και αφαιρούμενη μπαταρία2.400mAh.
Δυνατά specs φαίνονται, θα δούμε ωστόσο αν θα επιβεβαιωθούν, πιθανότατα στο event της8ης Οκτωβρίου...
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger