Είναι αυτή η πρώτη φωτογραφία του Nexus 6;

02 Οκτωβρίου 2014

Οι φήμες σχετικά με το επόμενο Nexus, που έχουμε ήδη μάθει πως κατασκευάζει η Motorola, πληθαίνουν περνώντας οι μέρες, τώρα, ωστόσο, την προσοχή μας κερδίζει όχι μία πληροφορία, αλλά μία φωτογραφία που φαίνεται πως απεικονίζει το Nexus 6.



Αν η φωτό είναι αληθινή, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την επόμενη πρόταση της Google για την "οικογένεια" Nexus, αυτή τη φορά σε συνεργασία με τη Motorola. Την εμφάνισή της κάνει η εμπρόσθια πλευρά της συσκευής, η οποία είναι βέβαια τοποθετημένη μέσα σε μία θήκη, έτσι δεν μπορούμε να αντιληφθούμε πολλά πράγματα για το design της. Σε κάθε περίπτωση, ενσωματώνει το Android L, ενώ διαθέτει ηχείο κάτω από την οθόνη της.
Όσον αφορά τις διαστάσεις της συσκευής, φυσικά δύσκολο να τις καταλάβει κανείς από μία φωτογραφία, ωστόσο οι περισσότερες πληροφορίες τη θέλουν να ενσωματώνει μεγάλη οθόνη5,9 ιντσών ανάλυσης QHD (2560x1440 pixels), επεξεργαστή Snapdragon 805 και κάμερα 13MPixels. Η δε ανακοίνωσή του Nexus 6 μάλλον θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο και φυσικά το περιμένουμε με αγωνία, αν και θα προτιμούσαμε να είναι λίγο... μικρότερο σε διαστάσεις.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger