Oι fans απαιτούν το Half-Life 3 και τρέχουν crowdfunding campaign!

18 Οκτωβρίου 2014

Έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που είχαμε οποιοδήποτε νέο αναφορικά με τον κόσμο του Half-Life. Λες και ο χρόνος σταμάτησε στο Half-Life 2: Episode Two, καθώς από το 2007 κανείς δεν γνωρίζει ποια είναι η τύχη του Gordon Freeman. H μεγάλη
κοινότητα των fans του Half-Life βέβαια δεν έπαψε λεπτό να ελπίζει ότι θα ξημερώσει μία μέρα που ο Gabe Newell από το αρχηγείο του στη Valve θα ανακοινώσει τη συνέχεια του επικού sci-fi shooter Half-Life 3…
We_Want_Half Life 3
Όταν βέβαια πέρασαν τόσα χρόνια και δεν υπήρξε η παραμικρή ανταπόκριση από την Valve, δύο φανατικοί φίλοι του Half-Life αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, εκκινώντας μία campaign στο IndieGoGο σε μία προσπάθεια να πείσουν τον Gabe Newell, ώστε να προχωρήσει τελικά στην ανάπτυξη του Half-Life 3! Ο Chris Salem και ο Kyle Mazzei, οι οποίοι εργάζονται σε μία εταιρεία marketing, αποφάσισαν να ρίξουν στο τραπέζι όλα ταόπλα τους, ώστε να αλλάξουν γνώμη στον ιδρυτή της Valve. Συγκεκριμένα, εάν καταφέρουν να συγκεντρώσουν το ποσό των 3.000 δολαριών, ο Salem και ο Mazzei θα τρέξουν μία AdWord καμπάνια στο Google, με το σύνθημα «We want Half-Life 3», η οποία θα στοχεύει και τους 300 εργαζομένους της Valve. Εάν τώρα επιτευχθεί ο στόχος των 9.000 δολαρίων, τότε οι δύο fans θα μισθώσουν ένα φορτηγό που θα φέρει μία τεράστια πινακίδα με το προαναφερθέν μήνυμα και θα τριγυρνάει για ώρες γύρω από το αρχηγείο της Valve της Seattle. H μεγάλη πλάκα βέβαια αναμένεται να γίνει εάν συμπληρωθεί το ποσό των 45.000 δολαρίων, όπου εκεί οι δύο φανατικοί φίλοι του γνωστού παιχνιδιού σκοπεύουν να ντύσουν δεκάδες σωσίες του Gabe Newell με μπλουζάκια που θα φέρουν το παραπάνω μήνυμα και θα τους αμολήσουν στη Valve. Τέλος, εάν συγκεντρωθεί το ποσό των 150.000 δολαρίων, τότε θα πραγματοποιηθεί μία μεγάλη συναυλία διαμαρτυρίας!  
We_Want_Half Life 3_b
Η παραπάνω campaign διακρίνεται για το έντονο χιούμορ της και μοιάζει περισσότερο με φάρσα (ενώ ειλικρινά ακόμη και ο στόχος των 3.000 δολαρίων φαντάζει σχεδόν ακατόρθωτος). Ωστόσο, μπορούμε να καταλάβουμε την αγανάκτηση τους… Κύριε Gabe κάνε κάτι, γιατί 7 χρόνια χωρίς νέο Half-Life είναι πάρα πολλά!

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger