Μαζί με τη RECamera, θα παρουσιαστεί και το HTC One (M8 Eye)

01 Οκτωβρίου 2014


Στις 8 Οκτωβρίου, η HTC θα πραγματοποιήσει μία εκδήλωση για να παρουσιάσει τη νέα RECamera, και κατά πάσα πιθανότητα ένα νέο smartphone, το HTC One (M8 Eye).
Πρόσφατα, διέρρευσε επίσημο διαφημιστικό υλικό που αφορά στο συγκεκριμένο κινητό.
Η διαρροή πραγματοποιήθηκε από το λογαριασμό @evleaks στο Κινέζικο Weibo. Όπως μπορείτε να δείτε και στη σχετική εικόνα, η συσκευή δεν διαφέρει εμφανισιακά από το γνωστό HTC One (M8), το οποίο όπως είναι γνωστό διαθέτει το χαρακτηριστικό Duo Camera, με τη κύρια να βασίζεται στη τεχνολογία UltraPixel (4.0MP) και τη δεύτερη να έχει σχέση με τη καταγραφή πληροφοριών που αφορούν στο βάθος, για την εφαρμογή του εφε UFocus.

Περιμένουμε, το νέο HTC One (M8 Eye) να διαθέτει ακριβώς το ίδιο hardware με το συμβατικό One (M8) και έτσι θα διαθέτει 5 ιντσών οθόνη LCD IPS με 1080p ανάλυση, Qualcomm Snapdragon 801 chipset, 2GB RAM, 16GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου κ.ά. Η μοναδική, σύμφωνα με φήμες αλλαγή, θα αφορά στη κύρια κάμερα, η οποία θα αντικατασταθεί από μία με αισθητήρα 13 Megapixels (δεν είμαστε σίγουροι ότι και η δευτερεύουσα που βοηθάει στο βάθος πεδίου θα έχει παρόμοιες προδιαγραφές ή θα παραμείνει ως έχει). Η συσκευή θα βασίζεται στη τελευταία έκδοση του Sense UI και στο Android 4.4.4 KitKat.

 Site: GSMArena [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger