Tetris… the movie; Το θρυλικό game μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη!

01 Οκτωβρίου 2014

Είναι γνωστό ότι εδώ και χρόνια το Hollywood έχει στερέψει από ιδέες, για αυτό και πολύ συχνά στρέφεται στον πλούσιο κόσμο των video games για να βρει ενδιαφέροντα concepts που θα μπορούσαν να γυριστούν σε κινηματογραφικές
ταινίες. Όλα καλά μέχρι εδώ και απολύτως δικαιολογημένα, όμως ότι θα μαθαίναμε ποτέ ότι το γνωστό σε όλους μας Tetrisπρόκειται να γυριστεί σε ταινία, είναι κάτι που παρόλο που το ακούγαμε εδώ και καιρό, σε καμία περίπτωση ούτε το περιμέναμε, αλλά και ούτε το πιστεύαμε!
 cosplay-tetris-costume-03
Όπως δημοσιεύτηκε στη Wall Street Journal η Tetris Company σε συνεργασία με την Threshold Entertainment ενώνουν τις δυνάμεις τους για να φέρουν το αγαπημένο puzzle game (το οποίο σημειώστε ότι πρόσφατα γιόρτασε  τα 30 χρόνια του), στη μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου. Οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου ευφάνταστου Project, αναφέρουν ότι το Tetris είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, καθώς ξεκίνησε από ένα απλό video game και έχει πλέον φτάσει να αποτελεί μέρος της παγκόσμιας συνείδησης μας, συνενώνοντας ανθρώπους όλων των ηλικιών και διαφορετικών background, τροφοδοτώντας την εσωτερική ανάγκη του ανθρώπου να δημιουργήσει την τάξη μέσα από το χάος (ναι, το Tetris όλα αυτά!). Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε σκηνοθέτης, ούτε έχουν επιλεγεί τα μέλη του καστ, ωστόσο ο CEO της Threshold, Larry Kasanoff περιγράφει το όραμα του ως μία μεγάληεπική ταινία επιστημονικής φαντασίας! Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό στη ταινία είναι μάλλον δύσκολο να παρακολουθήσουμε να πρωταγωνιστούν τα διάσημα και αγαπημένα «τουβλάκια», παρόλα αυτά ήδη μας εξάπτει την περιέργεια να δούμε πως θα πάρει σάρκα και οστά το εν λόγω project και ποια θα είναι η σχέση του με τον κόσμο που δημιούργησε πρώτος ο Alexey Pajitnov.  
 Tetris cosplay
O Larry Kasanoff έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με τη παραγωγή των Mortal Kombat καιMortal Kombat: Annihilation και παρόλο που δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα για τη μορφή που τελικά θα έχει η ταινία Tetris, σίγουρα μας έχει εξάψει το ενδιαφέρον για το πως θα μπορέσει να μετουσιωθεί το concept του θρυλικού παιχνιδιού σε μία κινηματογραφική ταινία. Οι υπεύθυνοι του project δεν έκαναν καμία αναφορά στην ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.  
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger