Ενημέρωση του Skype για Windows Phone φέρνει εργαλείο ζωγραφικής

22 Οκτωβρίου 2014

Σε ανακοίνωση στο επίσημο blog του, το Skype μας ενημερώνει πως στη νέα έκδοση για smartphones με Windows Phone 8 και 8.1, έχει προστεθεί ένα νέο εργαλείο που επιτρέπει το σχεδιασμό εικόνων ή άλλων πιο προσωπικών μηνυμάτων με το χέρι.
Η χρήση του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού είναι αρκετά απλή και το μόνο που χρειάζεται είναι η επιλογή του εικονιδίου "+" στο παράθυρο της συνομιλίας. Στη συνέχεια ο χρήστης μπορεί να προσθέσει κείμενο σε υπάρχουσες φωτογραφίες ή να γράψει αυτό που θέλει με το χέρι. Η εταιρεία υποστηρίζει πως το χαρακτηριστικό αυτό θα είναι πολύ χρήσιμο, για παράδειγμα αν ο χρήστης θέλει να υποδείξει τη συντομότερη διαδρομή σε Bing χάρτη αλλά και σε πιο «αστείες» περιπτώσεις.

Άλλα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης του Skype για Windows Phone περιλαμβάνουν την καλύτερη υποστήριξη για HD οθόνες, πιο απλές επιλογές σύνδεσης στην υπηρεσία καθώς και γρηγορότερη επαναφορά της εφαρμογής από τη στιγμή που τρέχει στο παρασκήνιο.

Το ενδιαφέρον στοιχείο πάντως στην ανακοίνωση του Skype είναι ότι το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό έκανε τη παρουσία του πρώτα στη πλατφόρμα της Microsoft, κάτι που η εταιρεία δε συνηθίζει τελευταία, ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί το πότε θα προστεθεί στην έκδοση της υπηρεσίας για iOS και Android.

 Site: TheNextWeb
 Download: Skype για Windows Phone via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger