Galaxy S4, S3, Note 2, Note 8.0 και Note 10.1 θα αναβαθμιστούν σε Android 5.0 Key Lime Pie

18 Μαρτίου 2013

Όλα δείχνουν πως η επόμενη έκδοση του Android, το Key Lime Pie 5.0, θα είναι μια μεγάλη αναβάθμιση που θα φέρει αρκετές αλλαγές στο λειτουργικό.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Sammobile που προέρχονται μέσα από το στρατόπεδο της Samsung, οι Κορεάτες θα ετοιμάσουν αναβάθμιση στο android 5.0 για πέντε από τις συσκευές τους και συγκεκριμένα τα Galaxy S4, Galaxy S3, Galaxy Note 2, Galaxy Note 8.0 και Galaxy Note 10.1.Αντίθετα οι υπόλοιπες συσκευές τις όπως τα Galaxy S III mini, Galaxy S2, Galaxy Ace 2 και Galaxy Note θα σταματήσουν στο Android 4.2.2

Αρκετά ωστόσο android smartphones της μεσαίας κατηγορίας της Samsung θα πάρουν μια αναβάθμιση “Value Pack” που ακόμη δε ξέρουμε τι θα περιλαμβάνει.
Σχετικά με τις αναβαθμίσεις των πέντε συσκευών που θα πάρουν Key Lime Pie δεν έχουμε ακόμη ενδείξεις για το πότε θα γίνει, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες τις θέλουν να μην έρχονται και τόσο γρήγορα λόγω των μπόλικων αλλαγών που θα περιλαμβάνουν.


androidhellas
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger