Τα δύο νέα trailer για την 3η σεζόν του Game of Thrones

18 Μαρτίου 2013



Το κανάλι HBO κυκλοφόρησε δύο νέα trailer για την 3η σεζόν της σειράς Game of Thrones, που περιμένουμε να ξεκινήσει την 31η Μαρτίου στις 9 το βράδυ, δηλαδή, 1η Απριλίου κατά την… 4η πρωινή για την Ελλάδα.
Τα θέματα που «διαπραγματεύονται» τα δύο νέα τρέιλερ μιλούν για τον πόλεμο, αλλά και για το κτήνος που κρύβει κάθε άνθρωπος μέσα του. Όλοι οι πρωταγωνιστές είναι εκεί με κορυφαία την Daenerys Targaryen, η οποία, με ενήλικους δράκους πια και τον στρατό που τόσο αποζητούσε, έχει βάλει πλώρη να κατακτήσει το βασίλειο και τον Σιδερένιο Θρόνο.
Δεν είναι ο μόνος πόλεμος, όμως, που θα παρακολουθήσουμε στην 3η σεζόν του Games of Thrones, αυτός της Daenarys. Ο Robb Stark έχει τον δικό του, όλα τα μέλη της οικογένειαςLannister το ίδιο, ενώ με αγωνία περιμένουμε την εξέλιξη, τόσο στον «Βορρά», όσο και στην προσπάθεια της μικρής Arya Stark μαζί με τον νόθο γιο του βασιλιά Baratheon να παραμείνουν ζωντανοί. Δείτε τα trailer και σημειώστε: 12 και σήμερα.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger