Το MIT θα δημοσιοποιήσει τα αρχεία της δικογραφίας του εκλιπόντος ακτιβιστή Aaron Swartz

21 Μαρτίου 2013


Ο hacktivist Aaron Swartz αυτοκτόνησε τον περασμένο Ιανουάριο σε ηλικία 26 ετών υπό το βάρος της δικαστικής διαμάχης με το MIT και τις αρχές.

O πρωτεργάτης του Reddit, αλλά και δραστήριος online ακτιβιστής αντιμετώπιζε σοβαρότατες κατηγορίες λόγω του "σπασίματος" των συστημάτων ασφαλείας του γνωστού Πανεπιστημίου των Η.Π.Α.. λίγες ημέρες πριν δώσει τέλος στη ζωή του.

Πλέον ο Πρόεδρος του MIT ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει τη δημοσιοποίηση εγγράφωνπου περιλαμβάνονται στη δικογραφία που είχε σχηματιστεί εναντίον του Swartz, όταν παραβίασε το δίκτυο του Πανεπιστημίου προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση σε εργασίες και άλλα ακαδημαϊκά έγγραφα.

Ο Πρόεδρος του Massachusetts Institute of Technology, L Rafael Reif αποδέχτηκε την πρόταση των δικηγόρων του Swartz και θα δώσει στη δημοσιότητα τα αρχεία,προστατεύοντας βέβαια τα προσωπικά δεδομένα των πρόσωπων που αναφέρονται σε αυτά, αλλά και στοιχεία που ενδέχεται να εκθέσουν τα υπολογιστικά συστήματα του γνωστού ιδρύματος.

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger