Nέα υπηρεσία απευθείας εκτύπωσης από το κινητό

21 Μαρτίου 2013



Η HP παρουσίασε μια νέα  υπηρεσία εκτύπωσης που παρέχεται  σε επιλεγμένα μοντέλα φορητών συσκευών της Samsung και δίνει στους χρήστες  τη δυνατότητα να εκτυπώσουν εύκολα σε περισσότερα από 180 μοντέλα inkjet και LaserJet εκτυπωτών HP.
Η λειτουργία εκτύπωσης θα υποστηρίζεται από το νέο Samsung Galaxy S4 και θα είναι διαθέσιμη εντός  του έτους ως υπηρεσία αναβάθμισης του Galaxy S III και Note II, προσφέροντας ενσωματωμένη συμβατότητα ασύρματης εκτύπωσης.
Η διαφορά ανάμεσα στην υπηρεσία αυτή και τις υπόλοιπες  εφαρμογές mobile printing είναι ότι δεν απαιτεί εγκατάσταση, εργαλεία, οδηγούς ή αλλαγές στην παραμετροποίηση του δικτύου του κινητού, καθιστώντας την εκτύπωση ακόμα πιο εύκολη.
Παράλληλα, προσφέρει εξελιγμένες  ρυθμίσεις και επιλογές εκτύπωσης, όπως εκτύπωση διπλής όψης, επιλογές χρώματος και τύπου χαρτιού. Προσφέροντας αυτές και ακόμα περισσότερες δυνατότητες, η υπηρεσία καθιστά το mobile printing μια απλή διαδικασία, εξοικονομώντας χρόνο στον χρήστη που βρίσκεται εν κινήσει.
Οι χρήστες θα μπορούν  να τυπώσουν με δύο τρόπους. Είτε συνδέοντας τη συσκευή και τον εκτυπωτή στο ίδιο τοπικό δίκτυο μέσω Wi-Fi ή χρησιμοποιώντας την τεχνολογία HP, για άμεση ασύρματη εκτύπωση.

Πηγή: protothema.gr , via secnews.gr
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger