Google: Screenshots από Android 4.4, έρχεται και smartwatch; (Φήμες)

15 Οκτωβρίου 2013


Έτσι, στις φωτογραφίες αυτές κάνουν την εμφάνιση τους αλλαγές σε διάφορα σημεία του OS, όπως για παράδειγμα στην εφαρμογή των downloads, σε αυτήν του ρολογιού, στο χρονόμετρο αλλά και σε διάφορα εικονίδια του Android, όπως σε αυτό των ρυθμίσεων, του YouTube, των Google Settings, του Google

και του Voice. Παράλληλα, φαίνεται πως θα προστεθεί συντόμευση Google+ Photos, τη στιγμή που απουσιάζει εκείνη του Messenger.

Άξια αναφοράς είναι και η προσθήκη του Quickoffice στις προεγκατεστημένες εφαρμογές, η ύπαρξη μενού «Tap & Pay» στις ρυθμίσεις (κατά πάσα πιθανότητα, για πληρωμές μέσω NFC) αλλά και η ενσωμάτωση της λειτουργίας Cloud Print, για εκτύπωση περιεχομένου σε εκτυπωτές μέσω δικτύου. Φυσικά, σε αυτές τις screenshots, το Android 4.4 φέρει την κωδική ονομασία Key Lime Pie και όχι KitKat. Τις αλλαγές αυτές μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες της gallery μας, στο τέλος του κειμένου, σε σύγκριση και με το τι συνέβαινε στη γενιά Jelly Bean

Παράλληλα, η Google έκανε γνωστό πως από την έκδοση Android 4.4 και μετά, θα υιοθετηθεί το concept της προκαθορισμένης εφαρμογής αποστολής και λήψης SMS, την οποία ο χρήστης της εκάστοτε συσκευής θα μπορεί να επιλέξει μέσα από τις ρυθμίσεις αυτής. Βασικός σκοπός της διαδικασίας είναι το να χρησιμοποιούν όλοι οι developers, οι οποίοι ασχολούνται με την ανάπτυξη συναφών εφαρμογών, τα ίδια APIs, ώστε να μην υπάρχουν φαινόμενα ασυμβατότητας. Δεύτερος στόχος είναι φυσικά η εξάλειψη του malware που στοχεύει τη συσκευή μέσω SMS. Φημολογείται πως, με την επόμενη έκδοση του Android, θα υπάρχει και ένα νέο Hangouts app, το οποίο θα διαθέτει και δυνατότητες αποστολής και λήψης SMS.

Τέλος, αξίζει να αναφερθούμε και στις φήμες που έκαναν την εμφάνιση τους μέσα στις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με αυτές, η Google θα παρουσιάσει το δικό της smartwatch, είτε σήμερα 15 του μήνα (μαζί με Nexus 5 και Android 4.4) είτε στις 31 Οκτωβρίου. Το smartwatch αυτό φαίνεται πως φέρει την κωδική ονομασία «Gem», θα χρησιμοποιεί σε μεγάλο βαθμό τη λειτουργία Google Now για να προσφέρει στον κάτοχο του διαφόρων ειδών πληροφορίες, τη στιγμή που η επικοινωνία με smartphones θα γίνεται μέσω Bluetooth.

Φυσικά, αναμένουμε τις όποιες επίσημες ανακοινώσεις, οι οποίες ενδέχεται να λάβουν χώρα ακόμη και μέσα στις επόμενες ώρες.

Εσείς τι θα θέλατε να παρουσιάσει η Google, με τις ανακοινώσεις Nexus 5, Android 4.4 και smartwatch; Πείτε μας, με ένα σχόλιο!;




[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger