Xiaomi: 100.000 πωλήσεις σε 86 δευτερόλεπτα για το MI-3

15 Οκτωβρίου 2013

Νωρίτερα μέσα στο μήνα, η κινεζική Xiaomi προχώρησε στην κυκλοφορία του νέου της κορυφαίου smartphone αλλά και για πρώτη φορά, στην κυκλοφορία μιας 3D τηλεόρασης, με τα πρώτα στοιχεία των πωλήσεων να εντυπωσιάζουν και πάλι.
Παρουσιάζοντας το Mi-3 smartphone, το οποίο κυκλοφόρησε επίσημα στην ιστοσελίδα της εταιρείας στις 12 το μεσημέρι, η Xiaomi μπόρεσε να εξαντλήσει πολύ γρήγορα το πρώτο stock αποθεμάτων σε 86 μόλις δευτερόλεπτα.

Αντίστοιχα η πρώτη τρισδιάστατη τηλεόραση 47' ιντσών της εταιρείας η οποία κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, συνάντησε και αυτή μεγάλη επιτυχία, αφού και τα 3.000 κομμάτια του αποθέματος εξαντλήθηκαν σε 2 λεπτά.

Η επιτυχία της Xiaomi βασίζεται στην πολύ καλή ποιότητα των smartphone της τα οποία στηρίζονται στην πλατφόρμα του Android, σε συνδυασμό με τις πολύ καλές τιμές αποτελώντας έναν ικανότατο "αντίπαλο" για τις γνωστές εταιρείες του χώρου. Συγκεκριμένα η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας, το Mi-3 κοστολογείται στα $327 για το μοντέλο των 16GB ενώ το μοντέλο των 64GB στα $410. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής βλέπουμε οθόνη 5' ιντσών με Full HD ανάλυση, Snapdragon 800 στα 2.3 GHz με 2 GB RAM και κάμερα 13mp. Η 47' ιντσών τηλεόραση της εταιρείας κοστολογείται στα $500 περίπου.

Πρόσφατα η Xiaomi αναθεώρησε τις προβλέψεις της για πωλήσεις 15 εκατομμυρίων συσκευών το 2013 στα 20 εκατομμύρια κλείνοντας το πρώτο εξάμηνο με πωλήσεις 7 εκατομμυρίων συσκευών, περίπου όσες είχε διαθέσει στην αγορά ολόκληρο το 2012.

 Site: TheNextWeb via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger