Huawei @ MWC: Ανακοίνωσε smartphone, tablet, MiFi και wearable

24 Φεβρουαρίου 2014

Πριν από λίγη ώρα στο event της Huawei στο MWC, όπου βρίσκεται το TechinPro@MP και σας ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο, παρουσιάστηκαν και επίσημα 5 νέες συσκευές εκ των οποίων η πλειονότητα θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του έτους.
Πρόκειται για τα Huawei G6, Huawei MediaPad M1, Huawei MediaPad X1, Huawei TalkBand B1, Huawei E5786, ενώ έγιναν γνωστά και επίσημα τα τεχνικά και εξωτερικά τους χαρακτηριστικά. 

Το, σύμφωνα με την εταιρία mid-end smartphone, Ascend G6 έχει πάχος 7,5mm και έρχεται εξοπλισμένο με οθόνη 4,5 ιντσών τεχνολογίας LCD και ανάλυσης 960x540 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1,2 GHz, μπροστινή κάμερα 5 megapixel και πίσω 8 megapixel, ενω διαθέτει NFC και μπαταριά 2,000 mAh. Η τιμή αγοράς του καθορίστηκε στα 249 ευρώ, ενώ έγινε γνωστό ότι τον Απρίλιο θα κυκλοφορήσει και 4G έκδοση.

Το MediaPad M1 tablet είναι μια συσκευή πάχους 7,9mm, έρχεται με οθόνη 8 ιντσών τεχνολογίας HD IPS και ανάλυσης 1280x800 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1,6 GHz, στερεοφωνικά ηχεία, 5 megapixel οπίσθια και 1 megapixel εμπρόσθια κάμερα, μπαταρία 4800 mAh και τιμή διάθεσης τα 299 ευρώ.

Το Mediapad X1 είναι ένα tablet στην κατηγορία των 7 ιντσών με πάχος 7,1mm, βάρος 240 γραμμάρια και ανάλυση οθόνης 1920x1200 pixels με δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο στα 1080p HD . Επίσης, όπως και το M1, διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1,6 GHz, εμπρόσθια κάμερα 5 megapixel και οπίσθια 13 megapixel, 4G LTE, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 16 GB και μπαταριά 5000 mAh.

Εκτός όμως από τα tablets και τα smartphones η κινέζικη εταιρεία παρουσίασε και δυο συσκευές άλλων κατηγοριών. 

Συγκεκριμένα, πλέον δίνει και αυτή μια πρόταση στα wearables με το έξυπνο βραχιόλι TalkBand B1 το οποίο έχει πάχος 14,6 χιλιοστά, διαθέτει οθόνη τεχνολογίας OLED στις 1,4 ίντσες, NFC και 90 mAh μπαταρία. Το πραγματικά διαφορετικό και ξεχωριστό σε αυτήν την συσκευή είναι ότι το πάνω κομμάτι του με την οθόνη αποσπάται και γίνεται bluetooth ακουστικό. Σε σχέση με τις δυνατότητες του δεν έγιναν γνωστά παρά πολλά πράγματα πέρα από το ότι θα μπορεί να υποστηρίζει εφαρμογές γυμναστικής. Η περίοδος κυκλοφορίας του στην Ευρώπη τοποθετήθηκε στο δεύτερο 3μηνο του έτους με κόστος αγοράς 99 ευρώ.



Τέλος, παρουσιάστηκε και το Huawei E5786 το οποίο, όπως ισχυρίζεται η εταιρία, είναι το ταχύτερο MiFi παγκοσμίως με ταχύτητες που μπορούν να φτάσουν τα 300 Mbps στο κατέβασμα και τα 100 Mbps στο ανέβασμα, διαθέτει μπαταρία 3000 mAh, ενώ υποστηρίζει τα πρωτόκολλα Wi-Fi 802.11a/b/g/n και μπορεί να συνδεθεί ταυτόχρονα με πάνω από 10 συσκευές σε LTE δίκτυο, που μπορούν την ίδια στιγμή να φορτίζονται από το MiFi.

[via] - [via] - [via] - [via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger