Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες του Samsung Galaxy S5

24 Φεβρουαρίου 2014

Έμειναν ελάχιστες ώρες πριν την επίσημη εκδήλωση της Samsung στο φετινό MWC και ύστερα από την πρώτη «κλεφτή ματιά» που πήραμε χθες από το Samsung Galaxy S5, διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες που δείχνουν τη νέα ναυαρχίδα της Samsung σε όλο της το μεγαλείο.
Aναμφισβήτητα, η εν λόγω συσκευή συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του Τεχνολογικού Κόσμου και σε αυτό συνέβαλλε η χαρακτηριστική απουσία διαρροών για τη νέα γενιά της ναυαρχίδας της κορεατικής εταιρείας. 

Οι πρώτες πληροφορίες φαίνεται να επιβεβαιώνουν την ύπαρξη αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο home button, o oποίος μεταξύ άλλων θα επιτρέπει την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω PayPal. Η συσκευή είναι πιστοποιημένη κατά IP67, με αποτέλεσμα την αυξημένη προστασία από την εισχώρηση ύδατος και σκόνης. Ο αισθητήρας της κάμερας είναι ανάλυσης 16 megapixel, χωρίς να δίνονται περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες αυτού, ενώ φαίνεται πως υιοθετείται συστοιχία LED flash. H μπαταρία του φαίνεται πως είναι χωρητικότητας 2800 mAh.

Όσον αφορά το σχεδιασμό του, αυτός δεν φαίνεται να αποκλίνει από το παραδοσιακό design language της σειράς Galaxy S, ενώ υπάρχουν μικρές αλλά ευδιάκριτες αλλαγές, όπως η οπίσθια επιφάνεια όπου πλέον είναι διάστικτη. Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που το εμφανίζει συγκριτικά με το Galaxy S4 και το Galaxy Note 3, όπου παρατηρούμε ότι οι εξωτερικές του διαστάσεις έχουν αυξηθεί αισθητά σε σχέση με την απερχόμενη γενιά. Η οθόνη είναι μεγαλύτερη και πιθανότατα μια από τις αιτίες που οδήγησαν στην αύξηση των διαστάσεων, είναι η αδιαβροχοποίηση που διαθέτει η συσκευή.

Eυδιάκριτες αλλαγές υπάρχουν και στον τομέα του software. Το ΤοuchWiz φαίνεται να έχει υποστεί αρκετές αισθητικές παρεμβάσεις, ενώ αλλαγές υπάρχουν και στο UI της camera, όπως επίσης και στην εφαρμογή S Health. Την εμφάνισή του κάνει και το νέο χαρακτηριστικό Download Booster το οποίο επιτρέπει την ταχύτερη λήψη αρχείων μεγέθους άνω των 30 MB, μέσω συνδυαστικής χρήσης της δικτώσης LTE και Wi-Fi.

Μείνετε συντονισμένοι στο TechinPro για να παρακολουθήσετε την επίσημη παρουσίαση της Samsung σήμερα στις 21.00, όπως και φυσικά όλες τις εξελίξεις και τα τεκταινόμενα του MWC.



[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger